Фото без описуРадісна, хвилююча та енергійна подія – щорічна акція «VIVAT» зібрала у залі районного Будинку культури учнівську молодь, батьків, рідних, учителів на святково-урочистий захід.

Ведучі відкрили свято словами:

Фото без опису-Доброго дня, вельмишановні учасники та гості свята. Прекрасний весняний настрій, ніжність та заряд позитивних емоцій шкільним вальсом нам подарували випускники Старосинявської гіназії №1.

Фото без опису- Напоєна весняним сонцем, вмита небесною росою, викохана в піснях Старосинявщина вітає гостей на щорічному святі вшанування молодих обдарувань на мистецько-освітянській акції «Віват».

Фото без опису- Урочистий збір з нагоди вручення сертифікатів, районних премій призерам Всеукраїнських, обласних, районних етапів олімпіад з базових дисциплін, обласного етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук та обласних етапів різноманітних конкурсів, змагань, турнірів оголошується відкритим.

Фото без опису- Наші кращі юні обдарування отримують заслужені нагороди, почесні відзнаки, подяки, а також море усмішок та шалені оплески в знак поваги.

Відкриваючи захід, щирі вітання адресував юним обдаруванням селищний голова Віталій Здебський та проректор Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти – Олександр Попик, яких запрошено до офіційного вручення сертифікатів, районних премій призерам Всеукраїнських та обласних етапів олімпіад з базових дисциплін, обласного етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук та обласних етапів гуманітарних конкурсів.

Фото без описуФото без опису

Сертифікат мистецько-освітянської акції «Віват» вручається:

  1. Галишу Антону – учневі 11 класу Пасічнянського НВК, який посів І місця в обласних олімпіадах з фізики, хімії, ІІ місця в обласних олімпіадах з інформатики, математики, астрономії, I місце у ХІ обласній Інтернет - олімпіаді з математики та учасник обласного етапу турніру "Юні біологи" (вчителі Омельчук Т.В., Сьомик С.В., Міщишина Н.М., Глущак Н. Н., Галиш В.Ц.).
  2. Жарун Анні – учениці 10 класу Пасічнянського НВК, яка посіла ІV місце у Всеукраїнському етапі конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої Академії наук , ІІ місце в обласній олімпіаді з правознавства, ІІ місце в обласному етапі краєзнавчої акції учнівської молоді "Українська революція: 100 років надії та боротьби", ІІІ місця в обласній олімпіаді з математики, у ХІ обласній Інтернет - олімпіаді з математики, в обласному етапі мовно-літературного конкурсу ім. Т.Г. Шевченка, І місця в районних олімпіадах з англійської мови, української мови та літератури, фізики, історії та районному етапі конкурсу знавців рідної мови ім. П. Яцика та учасник Всеукраїнської історико-краєзнавчої конференції у місті Черкаси та обласного етапу турніру "Юні біологи"(вчителі Кривицька Г. М., Руса Т.В., Русий І.П., Рибак І.В., Бондар Л.В., Сьомик С.В., Омельчук Т.В., Глущак Н.Н.).
  3. Гавришко Яні – учениці 11 класу Старосинявського НВК, яка посіла ІІ місце в обласній олімпіаді з німецької мови, ІІІ місця в обласних олімпіадах з історії, української мови та літератури, І місце в районній олімпіаді з географії, ІІІ місце Чемпіонату області з легкої атлетики та учасник обласних етапів турнірів "Юні біологи", "Юні історики", ІІІ місце на Весняному Чемпіонаті області з легкоатлетичного кросу (біг на 2 км), переможець обласного етапу військово-патріотичної гри «Сокіл "Джура"» (вчителі Гавришко І.П., Попик Т.Г., Нестерук О.П., Євтух Л.В., Кубряк С.П., Собур О. В., Криницький В. С.).
  4. Баць Вікторії – учениці 9 класу Пилявської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, яка посіла ІІ місце в обласній олімпіаді з історії, ІІІ місце в обласній олімпіаді з правознавства , ІІІ місце у ХІ обласній Інтернет - олімпіаді з математики, І місця в районній олімпіаді з української мови та літератури та учасник обласного етапу турніру "Юні історики"(вчителі Самусько О.В., Свинарик І.А.).
  5. Купчишиній Алевтині – учениці 9 класу Старосинявського НВК, яка посіла ІІІ місця в обласних олімпіадах з математики, хімії та у обласному етапі конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої Академії наук (вчителі Гноянко А.М., Сліпецька О.А.).
  6. Жуковській Вікторії – учениці 9 класу Старосинявського НВК, яка посіла ІІІ місця в обласних олімпіадах з трудового навчання та фізики (вчителі Демчишина В.А., Волковинська О. О.).
  7. Денисенку Богдану – учневі 8 класу Дашковецького НВК, який посів ІІІ місце в обласній олімпіаді з фізики, І місце в районній олімпіаді з хімії, ІІ місце в обласному заочному етапі конкурсу "Знавці географії", ІІІ місце в обласному етапі краєзнавчої експедиції "Моя Батьківщина – Україна", ( вчителі Денисенко О. І., Денисенко Н. М.).
  8. Карпушину Миколі – учневі 8 класу Старосинявського НВК, який посів ІІІ місце в обласній олімпіаді з біології, (вчитель Фесюк Л. І.).
  9. Ткачуку Віталію – учневі 8 класу Старосинявського НВК, який посів ІІІ місце в обласній олімпіаді з історії (вчитель Нестерук О. П.).
  10. Навроцькій Ользі – учениці 10 класу Старосинявського НВК, яка посіла ІІІ місце в обласній олімпіаді з фізики (вчитель Волковинська О. О.).
  11. Федорчук Анастасії – учениці 11 класу Старосинявського НВК, яка посіла ІІІ місце в обласному етапі мовно-літературного конкурсу ім. Т.Г. Шевченка, І місце в районній олімпіаді з трудового навчання, І місце у Всеукраїнському фестивалі дитячої та юнацької творчості номінація "Декоративно-прикладне мистецтво", ІІ місця в обласному заочному конкурсі «Люби і знай свій рідний край» номінації «В'язання», "Декоративний розпис" та учасник обласного етапу турніру "Юні біологи", переможець обласного етапу військово-патріотичної гри «Сокіл "Джура"» (вчителі Євтух Л.В., Остраниця К.А., Канівська М.С., Нуцаль Н. М., Буравська Т. А., Криницький В. С. ).
  12. Бендрі Маріанні – учениці 11 класу Пасічнянського НВК, яка посіла ІІ місце в обласному етапі конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої Академії наук, І місця в районній олімпіаді з англійської мови та в районному етапі конкурсу знавців рідної мови ім. Петра Яцика та учасник обласного етапу турніру "Юні історики"(вчителі Семенюк Л. С., Бондар Л. В., Русий І. П.).
  13. Козак Вікторії – учениці 8 класу Пасічнянського НВК, яка посіла IІ місце у обласній олімпіаді з географії та ІІІ місце в обласному заочному етапі конкурсу "Знавці географії", (вчитель Кривицька Г. М.).
  14. Кучеру Миколі – учневі 9 класу Адампільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, який посів IІ місце у обласній олімпіаді з географії (вчитель Вишнівська В. В.).
  15. Кривій Альоні – учениці 9 класу Пасічнянського НВК, яка посіла ІІІ місце в обласному етапі мовно-літературного конкурсу ім. Т.Г. Шевченка (вчитель Руса Т. В.).
  16. Гоменюку Олександру – учневі 3 класу Старосинявського НВК, який посів ІІІ місце в обласному етапі конкурсу знавців рідної мови ім. Петра Яцика (вчитель Ткачук Л. А.).
  17. Шрубківській Богдані – учениці 9 класу Старосинявського НВК, яка посіла ІІ місце в обласному заочному конкурсі учнівської творчості (вчитель Роздобудько І. Ф.).
  18. Мороз Анастасії – учениці 11 класу Новосинявської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, яка посіла І місце в обласній екологічній конференції та учасник обласного етапу турніру "Юні біологи"(вчителі Наумець С. Ф., Петрусь Г. П.).
  19. Баллі Єлизаветі – учениці 5 класу Старосинявського НВК, яка посіла ІІІ місце в обласному заочному конкурсі учнівської творчості (вчитель Першхайло С. Е.).
  20. Вітвіцькій Марині – учениці 10 класу Адампільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, яка посіла ІІІ місце в обласному заочному конкурсі учнівської творчості (вчитель Поліщук А. С.).
  21. Шафорост Вікторії – учениці 9 класу Новосинявської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, яка посіла ІІІ місце у обласному етапі конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої Академії наук, І місце в районному етапі олімпіади з біології (вчитель Петрусь Г. П.).
  22. Лакусті Олександру – учневі 9 класу Старосинявської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів №2, який посів І місце в обласному етапі краєзнавчої акції учнівської молоді "Українська революція: 100 років надії та боротьби" (вчитель Шафінська Л. М.).
  23. Кушнірук Анні – учениці 10 класу Старосинявського НВК яка посіла ІІ місце в обласному етапі краєзнавчої акції учнівської молоді "Українська революція: 100 років надії та боротьби" та учасник обласного етапу турніру "Юні історики" (вчитель Собур О. В.).
  24. Захаренко Яні – учениці 10 класу Старосинявського НВК яка посіла ІІ місце в обласному етапі краєзнавчої акції учнівської молоді "Українська революція: 100 років надії та боротьби" та учасник обласного етапу турніру "Юні історики" (вчитель Собур О. В.).
  25. Богоявленському Георгію – учневі 11 класу Пилявської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, який посів ІІ місце в обласному етапі краєзнавчої акції учнівської молоді "Українська революція: 100 років надії та боротьби" (вчитель Самусько О. В.).
  26. Корчевній Іванні – учениці 9 класу Пасічнянського НВК, яка посіла ІІІ місце у ХІ обласній Інтернет - олімпіаді з математики (вчитель Міщишина Н. М.).
  27. Бевзі Тетяні – учениці 7 класу Пасічнянського НВК, яка посіла ІІ м. в обласному заочному етапі конкурсу "Знавці географії" (вчитель Кривицька Г. М.).
  28. Чорноморець Русланні – учениці 7 класу Паплинецької загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів, яка посіла ІІ місце в обласному заочному етапі конкурсу "Знавці географії" (вчитель Кубряк І. О.).
  29. Воробйовій Марії – учениці 9 класу Адампільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, яка посіла ІІ місце в обласному заочному етапі конкурсу "Знавці математики та економіки" (вчитель Богомол Н. В.).
  30. Цимбалістому Назарію – учневі 8 класу Старосинявського НВК, який посів І місце у ХІ обласній Інтернет - олімпіаді з математики (Цимбаліста Л. М.).

Гарні музичні вітання від вихованців Старосинявської музичної школи додавали ентузіазму і бажання здобувати нові перемоги.

До вітального слова та для вручення сертифікатів, премій переможцям районного етапу олімпіад з базових дисциплін, районного етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук та районних етапів гуманітарних конкурсів запрошено голову райдержадміністрації Василя Франчука та голову районної ради Василя Олійника.

Сертифікат мистецько-освітянської акції «Віват» вручається:

  1. Панчук Катерині – учениці 4 класу Старосинявського НВК, яка посіла І місце в районній олімпіаді з української мови та літератури (вчитель Бабенко Т.В.).
  2. Джаліловій Анастасії – учениці 9 класу Лисанівського НВК, яка посіла І місце в районній олімпіаді з німецької мови (вчитель Луцишина А.А.).
  3. Кліменку Назарію – учневі 4 класу Новосинявської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, який посів І місце в районній олімпіаді з математики (вчитель Зінківська З. Г.).
  4. Манєкіній Софії – учениці 4 класу Старосинявської гімназії №1, яка посіла І місце в районному етапі конкурсу знавців рідної мови ім. Петра Яцика (вчитель Томчук Н. А.).
  5. Кравчук Марині – учениці 11 класу Мшанецького НВК, яка посіла І місце в районній олімпіаді з хімії, біології (вчителі Голощук А. В., Козлик Т. М.).
  6. Удот Діані – учениці 11 класу Старосинявського НВК, яка посіла І місця в районній олімпіаді з біології та у обласному етапі військово-патріотичної гри «Сокіл "Джура"» (вчителі Кубряк С.П., Криницький В. С.).
  7. Стаднік Лілії – учениці 10 класу Новосинявської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, яка посіла І місце в районній олімпіаді з географії (вчитель Ревнюк Л. В.).
  8. Веретніцькій Вікторії – учениці 11 класу Пасічнянського НВК, яка посіла І місце в районній олімпіаді з екології (вчитель Кривицька Г. М.).
  9. Гноянко-Славінському Олександру – учневі 9 класу Старосинявсьої загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів №2, який посів І місце в районній олімпіаді з трудового навчання (вчитель Коваль М. В.).
  10. Ликову Євгену – учневі 11 класу Мшанецького НВК, який посів І місце в районній олімпіаді з трудового навчання (вчитель Прокоп'юк Б. І.).
  11. Сопруку Володимиру – учневі 7 класу Адампільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, який посів І місце в районній олімпіаді з хімії (вчитель Галущак Л. С.).
  12. Коробчук Надії – учениціі 9 класу Мисюрівської гімназії, яка посіла І місце в районній олімпіаді з німецької мови та ІІ місце в обласному заочному конкурсі «Люби і знай свій рідний край» номінація «Вишивка» (вчителі Вовк В. П., Скрипник Л. А.).
  13. Федорчук Лілії – учениці 6 класу Старосинявської гімназії №1, яка посіла І місце в районному етапі конкурсу знавців рідної мови ім. Петра Яцика (вчитель Гноянко Л. В.).
  14. Ніколаєць Дарії – учениці 7 класу Старосинявського НВК, яка посіла І місце в районному етапі конкурсу знавців рідної мови ім. Петра Яцика (вчитель Хміль Л. П.).
  15. Антонишиній Катерині – учениці 8 класу Старосинявського НВК, яка посіла І місце в районному етапі конкурсу знавців рідної мови ім. Петра Яцика (вчитель Хміль Л. П.).
  16. Кушнір Яні – учениці 9 класу Старосинявського НВК, яка посіла І місце в районному етапі конкурсу знавців рідної мови ім. Петра Яцика (вчитель Роздобудько І. Ф.).
  17. Шекхар Ар' ї – учениці 7 класу Старосинявського НВК, яка посіла І місця в районних олімпіадах з математики та англійської мови (вчителі Нестерук С. Г., Данілкович Н. О.).
  18. Шпаку Владиславу – учневі 9 класу Адампільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, який посів І місце в районній олімпіаді з англійської мови (вчитель Романовський О. М.).
  19. Мартинюк Вікторії – учениці 7 класу Старосинявського НВК, яка посіла І місця в районних олімпіадах з української мови та літератури, фізики (вчителі Першхайло С. Е., Волковинська О. О.).
  20. Гуменній Ангеліні – учениці 8 класу Мшанецького НВК, яка посіла І місце в районній олімпіаді з української мови та літератури (вчитель Гуменна Н.М.).
  21. Демко Софії – учениці 6 класу Старосинявського НВК, яка посіла І місце в районній олімпіаді з математики (вчитель Нестерук С. Г.).
  22. Гук Олександрі – учениці 8 класу Старосинявського НВК, яка посіла ІІ місце в обласному етапі Всеукраїнських змагань з усного математичного рахунку "Прангмаліне" І місце в районній олімпіаді з математики (вчитель Нестерук С. Г.).
  23. Руденко Тетяні – учениці 7 класу Лисанівського НВК, яка посіла І місце в районному етапі мовно-літературного конкурсу ім. Т.Г. Шевченка (вчитель Леськова Р. О.).
  24. Білик Каріні – учениці 5 класу Старосинявського НВК, яка посіла І місце в районному етапі конкурсу знавців рідної мови ім. Петра Яцика (вчитель Цимбаліста Н. В.).
  25. Шапорді Анастасії – учениці 11 класу Адампільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, яка посіла І місце в районній олімпіаді з правознавства, учасниця обласного етапу турніру "Юні історики " (вчителі Красноступ М. М., Поліщук А. С.).
  26. Кицуну Олександру – учневі 9 класу Старосинявської гімназії №1, який посів І місце в обласному етапі Всеукраїнських змагань з усного математичного рахунку "Прангмаліне" (вчитель Кицун В. П.).

До вітального слова та для вручення сертифікатів, районних премій за особливий вияв творчого таланту та вагомий внесок у піднесення іміджу району запрошено Олександра Пузирука.

Сертифікат мистецько-освітянської акції «Віват» вручається:

  1. Іващук Оксані – учениці 10 класу Пасічнянського НВК, яка посіла І місце у районному фестивалі "Веселинка" (керівник Бендра О. О.).
  2. Ніколаюк Анні – учениці 10 класу Пасічнянського НВК, яка посіла І місце у обласному фестивалі «Українська Писанка» (керівник Кривицька Г. М.).
  3. Ярощуку Андрію – учневі 5 класу Пасічнянського НВК, який посів І місце у районному фестивалі "Веселинка" (керівник Бендра О. О.).
  4. Карпюк Анні – учениці 9 класу Пасічнянського НВК, яка посіла І місце у обласному фестивалі «Українська Писанка» (керівник Кривицька Г. М.).
  5. Тодоровій Крістіні – вихованці Будинку творчості школяра , яка посіла І місце в обласному заочному конкурсі «Люби і знай свій рідний край» номінація «Вироби з соломи» (керівник Кіцун О. М.).
  6. Янковичу Олександру – вихованцеві Будинку творчості школяра , який посів ІІІ місце в обласних змаганнях з початково-технічного моделювання та ІІІ місце в обласному заочному конкурсі «Люби і знай свій рідний край» номінація «Вироби з тіста» (керівник Канівська М. С.).
  7. Янкович Діані – вихованці Будинку творчості школяра , яка посіла ІІ місце в обласному заочному конкурсі «Люби і знай свій рідний край» номінація «Текстильна лялька» (керівник Канівська М. С.).
  8. Бондар Вікторії – вихованці Будинку творчості школяра , яка посіла І місце в обласному заочному конкурсі «Люби і знай свій рідний край» номінація «Вироби з природного матеріалу» (керівник Литвинюк С. М.).
  9. Скороход Владиславу – вихованцеві Будинку творчості школяра, який посів І місце в обласному заочному конкурсі «Люби і знай свій рідний край» номінація «Графіка» (керівник Солтуз В. Г.).
  10. Ліщишиній Анні – вихованці Будинку творчості школяра , яка посіла ІІ місце в обласному заочному конкурсі «Люби і знай свій рідний край» номінація «Різьба по дереву» (керівник Брушко Л. І.).
  11. Куцман Діані – вихованці Будинку творчості школяра , яка посіла ІІ місце в обласному заочному конкурсі «Люби і знай свій рідний край» номінація «Вироби з шкіри» (керівник Кіцун О. М.).
  12. Кравченко Владиславу – учневі 8 класу Пасічнянського НВК, який посів ІІІ місце в обласному заочному конкурсі «Люби і знай свій рідний край» номінація «Інші техніки» (керівники Кривицька Г. М.).
  13. Стоян Яні – вихованці Будинку творчості школяра , яка посіла ІІІ місце в обласному заочному конкурсі «Люби і знай свій рідний край» номінація «Писанкарство» (керівник Скрипник Л. А.).
  14. Конончук Олександрі – учениці Старосинявської гімназії №1, яка посіла ІІ місце в обласних змаганнях з початково-технічного моделювання (керівник Городецька З. В.).
  15. Камінній Ганні – учениці 6 класу Старосинявсько НВК , яка посіла ІІІ місце в обласних змаганнях з початково-технічного моделювання (керівник Остраниця К. А.).
  16. Гоменюк Ангеліні – вихованці Будинку творчості школяра , яка посіла ІІІ місце в обласних змаганнях з початково-технічного моделювання (керівник Литвинюк С. М.).
  17. Ковальчуку Сергію – учневі 4 класу Дашковецького НВК, який посів ІІІ місце в обласних змаганнях з початково-технічного моделювання (керівник Солтуз В. Г.).
  18. Фесюку Максиму – учневі 4 класу Старосинявського НВК, який посів І місце в обласному заочному конкурсі «Природа України очима дітей Хмельниччини» номінація "Кращий малюнок" (керівник Нуцаль Н.М.).
  19. Куцман Вікторії – вихованці Будинку творчості школяра, яка посіла І місце в обласному заочному конкурсі «Природа України очима дітей Хмельниччини» номінація "Краща поробка" (керівник Литвинюк С. М.).
  20. Кравчуку Вадиму – учневі 11 класу Новосинявської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, який посів ІІ місце в обласному конкурсі юних фотоаматорів номінація "Побутові або жанрові фотографії" (керівник Беседа Т. С.).
  21. Осадчуку Руслану – учневі 4 класу Новосинявської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, який посів ІІ місце в обласному конкурсі юних фотоаматорів номінація "Архітектура" (керівник Беседа Т. С.).
  22. Мусат Дарії – учениці 6 класу Старосинявського НВК, яка посіла ІІІ місце в обласному конкурсі юних фотоаматорів номінація "Флора і фауна" (керівник Брушко Л. І.).
  23. Гингазовій Дарії – учениці 9 класу Старосинявського НВК, яка посіла ІІІ місце у Всеукраїнському фестивалі дитячої творчості присвяченому Дню Землі у місті Кропивницькому (керівник Лотишко Н. П.).

Сертифікати, районних премій переможцям та призерам Всеукраїнських, обласних спортивних змагань вручив Олександр Пузирук.

Сертифікат мистецько-освітянської акції «Віват» вручається:

  1. Собко Анні – вихованці Дитячо-юнацької спортивної школи, абсолютній чемпіонці області з лижних гонок – тренер Мельничук А. В.
  2. Дем'яновій Анастасії – вихованці Дитячо-юнацької спортивної школи, чемпіонці області з лижних гонок – тренер Мельничук А. В.
  3. Алєксовій Христині-вихованці дитячо-юнацької спортивної школи, яка виборола ІІІ м. на Чемпіонаті області з лижних гонок,тренер Мельничук А. В.
  4. Алєксовій Поліні-вихованці дитячо-юнацької спортивної школи, яка виборола ІІ м. на Чемпіонаті області з лижних гонок, тренер Мельничук А. В.
  5. Гусар Діані – вихованці Дитячо-юнацької спортивної школи, яка виборола ІІ місце на Чемпіонаті області з лижних гонок – тренер Мельничук А. В.
  6. Онищуку Артему – вихованцеві Дитячо-юнацької спортивної школи, який виборов ІІІ місце на Чемпіонаті України з легкої атлетики серед юніорів (біг на 800 метрів).
  7. Даньковій Вікторії – вихованці Дитячо-юнацької спортивної школи, яка виборола ІІ місце на Весняному Чемпіонаті області з легкоатлетичного кросу (біг на 2 км).
  8. Ковалю Костянтину – вихованцеві Дитячо-юнацької спортивної школи, який виборов І місце на Весняному Чемпіонаті області з легкоатлетичного кросу (біг на 2 км).
  9. Бацю Олексію – вихованцеві Дитячо-юнацької спортивної школи, який виборов ІІІ місце на Чемпіонаті області з настільного тенісу – тренер Коростій Н. В.)
  10. Рудзенко Юлії – вихованці Дитячо-юнацької спортивної школи, яка виборола І місце на Чемпіонаті області з настільного тенісу – тренер Коростій Н. В.)
  11. Гетьманчуку Владиславу – учневі 11 класу Старосинявського НВК, який посів І місце у обласному етапі військово-патріотичної гри «Сокіл "Джура"» (керівник Криницький В. С.).
  12. Козяру Євгену – учневі 11 класу Старосинявського НВК, який посів І місце у обласному етапі військово-патріотичної гри «Сокіл "Джура"» (керівник Криницький В. С.).
  13. Мазурцю Назарію – учневі 10 класу Старосинявського НВК, який посів І місце у обласному етапі військово-патріотичної гри «Сокіл "Джура"» (керівник Криницький В. С.).
  14. Скрипнику Владиславу – учневі 11 класу Старосинявського НВК, який посів І місце у обласному етапі військово-патріотичної гри «Сокіл "Джура"» (керівник Криницький В. С.).
  15. Яремус Світлані – учениці 11 класу Старосинявського НВК, яка посіла І місце у обласному етапі військово-патріотичної гри «Сокіл "Джура"» (керівник Криницький В. С.).

Ведучі звернулися до присутніх:

Фото без опису- Наостанок хочемо від імені всіх номінантів подякувати тим, хто дав їм крила надії, творчості, наснаги, крила, які з кожним днем підносять їх все вище і вище – їхнім вчителям та батькам.

Цей шлях, яким ви крокуєте до світлого майбутнього, до розуму, нехай буде всіяний успіхами, творчими досягненнями

Зустріч завершилася щирими словами: «Хай буде розум для добра, і доброта від Бога, і день для віри і тепла, і ще не пройдена дорога!

За матеріалами освітянської акції «Віват».