Фото без описуСвяткові заходи з нагоди Міжнародного Дня захисту дітей, організовані та проведені селищною радою, охопили понад 100 найменших мешканців громади. Щирі вітання, подарунки та солодощі адресував дітям селищний голова Віталій Здебський.

Зранку центральна площа селища грала веселковими барвами: біля районного Будинку культури зібралися діти на улюблений «Конкурс малюнку на асфальті», який організували працівники відділу освіти,  Будинку творчості школярів. Цікаві творчі задуми та глибокий зміст дитячих малюнків передав картини добра і миру, любові до рідного краю. Зі святом привітав учасників селищний голова Віталій Здебський і вручив подарунки за оригінальні малюнки: Олені Кіт, Софії Демко, Ангеліні Гоменюк та найменшим учасникам – Діані Сивопляс та Самірі Шуляк.

Веселу і цікаву добірку заходів розважального характеру запропонували для дітей працівники районного Будинку культури, Старосинявського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді: проведено вікторини, ігри та енергійні конкурси, із командами найменших мешканців громади, за які вручали солодощі від селищної ради.

Працівники районної бібліотеки для дітей зібрали учасників флеш-мобу «Захистимо свої права!», в рамках якого діти змогли продемонструвати свої здібності, кмітливість та оригінальність мислення у відгадуванні загадок.

Кожному учасникові свята вручено солодкі сувеніри, які придбав для малечі керівник ПП «Пасічна» Віталій Таєнчук.

У залі районного Будинку культури відбувся святковий концерт у подарунок найменшим жителям громади та творчій молоді краю.

Фото без опису

Відділ культури.