Використовуючи погожу днину, в с.Ілятка державне підприємство «Хмельницький облавтодор» філія «Старосинявський райавтодор», (начальник філії Микола Мартинюк) розпочато ямковий ремонт доріг. Старосинявською селищною радою заключено договір на виконання робіт із філією "Старосинявський райавтодор."

Фото без опису

Згідно договорів соціального партнерства із Старосинявською селищною радою до робіт долучилося ФГ «Новосинявське» (керівник Сергій Кравчук), яким організовано вивіз верхняку на сільські вуличні дороги населеного пункту; СФГ «Поділля» (керівник А.Сопрук), який надав транспорт для вивезення щебіню на сільські дороги; орендарі землі в селі Ілятка – ТОВ «АгроІнвестЗерно», які теж надали техніку для вивезення мучки з кар’єру до с.Іллятки. Спільними зусиллями керівників агроформувань та селищної ради зроблено добру справу.

Селищний голова Віталій Здебський, в.о. старости сіл Заставці, Ілятка Сергій Свириденко, начальник філії «Старосинявський райавтодор» Микола Мартинюк виїхали на об’єкт, зустрілися з місцевими жителями під час проведення ремонтних робіт. Більше 20 років в цьому населеному пункті не ремонтували вуличних доріг, й це стало проблемним питанням. Зараз розпочали висипати сільські дороги на вулицях Корольова, Бузкова (колишня Щорса), протяжність яких становить 1400 м. Про ямковий ремонт цих вулиць  вирішено на сході села Ілятка у 2017 році, який провів селищний голова В.Здебський.

Найближчим часом до перевезення матеріалів для ямкового ремонту вуличних доріг долучаться працівники комунального підприємства селищної ради «Старосинявський комунгосп».

Прес-служба ОТГ.