Фото без описуШкільне свято «Останнього дзвоника» – завжди хвилююча  подія в житті  кожного - учнів, учителів та батьків, це як символ одного з родинних свят. У школах громади зібрали  урочисті лінійки: діти прийшли з барвистими весняними квітами, які дарували гостям та учителям, звучали українські  пісні про школу, тріпотів на вітрі  жовто-блакитний прапор, якого підняли в кожній школі, відмінникам урочисто вручали грамоти та слухали прощальні слова випускників,  вірші першокласників, хвилюючі напутні слова батьків.

Щирі вітання адресувала випускникам та учням Старосинявської ЗОШ І-ІІ ст. №2 Світлана Лакуста, заступник селищного голови з питань виконавчого комітету. Адресувала найкращі вітання добра, успіхів у навчанні, миру та злагоди в родинах.

У Старосинявському НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ст., гімназія»  на урочистій лінійці з нагоди свята привітав присутніх начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури виконкому селищної ради Олександр Пузирук, бажаючи гарного відпочинку, сонячних днів, подякував учителям за клопітку працю.

Фото без описуФото без описуФото без опису                                             

Прес-служба ОТГ.