Фото без описуУ селі Гречана працівники комунального підприємства «Старосинявський центральний водоканал №1» відновлювали частину мережі місцевого водопроводу. Спільними зусиллями працівників водоканалу та ДП ДГ «Пасічна» із залученням небайдужих жителів населеного пункту громади з ініціативи селищного голови Віталія Здебського проводилася заміна пошкодженої гілки водогону на нову. Водогін знаходиться на балансі місцевого сільськогосподарського підприємства - ДП ДГ «Пасічна».

Попередньо під час робочої зустрічі селищного голови Віталія Здебського із керівником ДП ДГ «Пасічна» Миколою Хитриком з приводу налагодження регулярного водопостачання населенню сіл Пасічна і Гречана це питання позитивно вирішили.

У 2017-18 роках селищною радою здійснено будівництво водозабірної свердловини: в с.Гречана, вартістю 575, 9 тис. грн.; для безперебійного водопостачання господарських дворів. Проблемним виявилось водопостачання від свердловин водогонами сіл, які на балансі місцевого господарства, зокрема в с.Гречана частина мереж водопроводу зруйнувалася, що призвело до перебоїв із водопостачанням.

Працівниками водоканалу відновлено частину мережі водопроводу с.Гречана – прокладено 400 м нової труби.

Фото без опису

 

КП «Старосинявський ЦВК №1».