Сьогодні у залі засідань адмінбудинку проведено спільне засідання двох постійних депутатських комісій з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, промисловості, підприємництва, транспорту, зв’язку та сфери послуг та з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та агропромислового комплексу, охорони навколишнього природного середовища та з питань освіти, культури, молоді, фізкультури і спорту, охорони здоров’я та соціального захисту. За згодою засідання комісій відкрила та провела голова комісії Симчишина Галина Григорівна.

Фото без опису

В роботі комісії взяли участь перший заступник селищного голови Карпушин А.А., секретар селищної ради Гарник Н.І., керуючий справами апарату селищної ради Бондарчук О.О., начальник управління фінансів виконавчого комітету селищної ради Кузьмич М.М., головний спеціаліст юридичного відділу апарату селищної ради Паращина Г.В., доповідачі згідно переліку питань..

Депутати детально опрацювали та погодили 52 проекти рішень, що включені до порядку денного 46-ї сесії селищної ради, яка запланована на 17 травня 2019 року. А саме: 36 проектів рішень по земельних питаннях, проекти рішень розробленні відділом комунального майна, житлово-комунального господарства та інфраструктури, відділом економічного розвитку, торгівлі та інвестицій, сектором архітектури, містобудування виконавчого комітету селищної ради. Зауваження та пропозизхії депутатів взято уваги.

Депутати працювали злагоджено, плідно, конструктивно.