Комунальним підприємством селищної ради «Старосинявський центральний водоканал №1» проведено ряд робіт із благоустрою старих мереж водопроводу та окремих територій, про що було обговорено на робочій нараді із селищним головою Віталієм Здебським, першим заступником селищного голови Андрієм Карпушином.

Директор КП «Старосинявський центральний водоканал №1» Валентин Матіяш організував роботи з очистки проїзної частини на вулиці Грушевського в місцях прориву водогону та підготовчі роботи до асфальтування дороги. До речі, з початку року працівниками водоканалу ліквідовано 4 прориви старих мереж водогону.

КП «Старосиняввським водоканалом №1» проведено обстеження приміщень громадських туалетів на вулиці Івана Франка; розроблено комерційні пропозиції щодо проведення капітальних ремонтів цих приміщень.

Працівники водоканалу продовжили роботи з благоустрою парку, що на вулиці Толстого, ліквідували сміттєзвалища, здійснили вирізку старих дерев та провели роботи з очистки території.

Весняна пора – гаряча, тому кожного дня працівниками водоканалу, окрім основної роботи, реалізовуються заходи із благоустрою.

Прес-служба ОТГ.