Фото без описуКонтроль за цільовим використанням державної допомоги при народженні дитини здійснюється працівниками Старосинявського ЦСССДМ відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України № 623 від 30.10.2014 р. «Про внесення змін до деяких постанов КМУ щодо функціональних обов’язків державного соціального інспектора».

З метою здійснення контролю за цільовим використанням державної допомоги при народженні дитини та створенням належних умов для повноцінного утримання та виховання дітей, з початку 2019 року працівниками Старосинявського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Старосинявської селищної ради здійснено 44 вибіркових обстежень окремих сімей, у яких виховується 79 дітей за місцем проживання.

Усі сім’ї попереджені про те що, державна допомога при народженні дитини , яка використовується не за призначенням – може бути ПРИПИНЕНА.

Старосинявський ЦСССДМ доводить до відома усіх, хто отримав допомогу при народженні дитини чи буде отримувати – будьте готові до того, що до вас прийде працівник Центру здійснити контроль за цільовим використанням коштів.
Працівники Центру виконують свої посадові обов’язки, тому просимо з розумінням ставитись до перевірки.


За інформацією Старосинявського ЦСССДМ.