Фото без описуЗ метою залучення учнівської молоді до духовної та історичної спадщини українського народу і традицій національної культури в актовій залі Старосинявського НВК «ЗОШ І-ІІІст.,гімназія» ім.О.Романенка проведено спільно відділом освіти, молоді, спорту, культури виконавчого комітету Старосинявської селищної ради та Будинком творчості школярів свято-конкурс писанкарства "Подільська писанка".

Результати конкурсу визначалися на основі критерії оцінювання великодної композиції та критеріїв оцінювання довільного розпису пасхальних яєць. 

Підсумовуючи результати конкурсу «Подільська писанка» головний спеціаліст відділу Петро Скригунець відмітив, що у цьому конкурсі взяли участь цілими шкільними родинами, родинами дошкільних закладів. Усе це нас об'єднує довкола приємного, позитивного. Члени журі, гості святкового дійства отримали надзвичайне задоволення. Усі вироби, представлені на конкусі, зроблені руками наших юних, але вже з певним досвідом старосинявців.

Пишаємося тим, що у нас такі творчі й талановиті діти. Наші діти – найкращі! За це варто подякувати їхнім вчителям та вихователям, керівникам гуртків Будинку творчості школярів. Вони роблять велику справу – виховують наших дітей гідними людьми, вкладаючи усю свою любов.

Вітаємо переможців :

  • І місце - Пасічнянський НВК «ЗОШ І-ІІІст.,технологічний ліцей»;
  • ІІ місце - Адампільська ЗОШ І - ІІІ ступенів;
  • ІІІ місце - Старосинявська ЗОШ №2 І - ІІ ступенів;

Найкраща композиція - Старосинявська ЗОШ №1 І- ІІ ступенів;
Найкраще практичне завдання – Коробчук Надія, учениця Мисюрівської гімназії.

За результатами конкурсу команди-переможці нагороджені дипломами відділу освіти, молоді, спорту, культури виконавчого комітету Старосинявської селищної ради.

Фото без опису

 

Відділ освіти, молоді, спорту, культури виконкому селищної ради.