На Старосинявщині під час зустрічі голови Хмельницької ОДА Вадима Лозового із жителями громади відбулося офіційне вручення автомобіля «Renault  DUSTER» для первинної ланки медицини.

Фото без опису

У рамках реалізації програми “Доступна медицина”, що має на меті забезпечення належного рівня надання сільському населенню медичних послуг на первинному рівні, на території Хмельниччини у 2019 році має запрацювати 27 амбулаторій загальної практики сімейної медицини, що будуються за кошти субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам і матимуть службовий автотранспорт. Серед яких і Пилявська (АЗП/СМ) амбулаторія загальної практики сімейної медицини, що на Старосинявщині.

Селищний голова Віталій Здебський під час зустрічі відмітив, що  в 2018 р. селищною радою направлено співфінансування в сумі 78 282 грн. для придбання нового автомобіля швидкої «Renault DUSTER» білого кольору для кращого обслуговування сільського населення - на Пилявську амбулаторію, також виділено кошти на його реєстрацію і збір під час набуття права власності – 32 тис. грн. Загальна вартість автомобіля 578 тис. грн., з державного бюджету виділено 500 тис. грн. Селищна рада (ОТГ) завжди підтримує нові проекти та  зміни, нові методи співпраці, які приносять користь жителям громади.

Голова обласної державної адміністрації Вадим Лозовий особисто вручив головному лікарю комунального некомерційного підприємства "Старосинявський Центр первинної медико-санітарної допомоги" Надії Ананьєвій ключі від сучасного автомобіля швидкої та відповідні документи.

 

Відділ організаційно-кадрової роботи.