Фото без описуУ залі засідань адмінбудинку  відбулася робоча нарада з працівниками  селищної ради, в роботі якої взяли участь керуюча справами апарату Старосинявської селищної ради  Оксана Бондарчук , начальник відділу економічного розвитку   торгівлі та інвестицій  Петро Постернак , головний спеціаліст відділу економічного розвитку торгівлі та інвестицій Старосинявської селищної ради Олександра Міщишина,  в.о. старост та діловоди  селищної ради.

Обговорено  актуальні питання  оформлення та виплати нової черги дотацій на молодняка ВРХ, про процедуру оформлення розповіла  Міщишина О.Б., головний спеціаліст відділу економічного розвитку торгівлі та інвестицій, ознайомила присутніх з порядком збору та оформлення необхідної документації для виплати населенню дотації на ВРХ, наголосивши при цьому, про зміни та нововведення, якими треба користуватись   при виконанні даної роботи.

Бондарчук О.О., керуюча справами апарату Старосинявської селищної ради,  порушила  питання повсякденної роботи старост та діловодів:

  • про необхідність використання в роботі бланків Старосинявської селищної ради затвердженого зразка;
  • порядок ведення вхідної та вихідної документації;
  • питання ведення погосподарського обліку та видачі відповідних виписок;
  • питання щодо благоустрою територій, роботи  з яких уже розпочинаються.

 

Відділ організаційно-кадрової роботи апарату селищної ради.