Фото без описуСьогодні, 18 лютого, у залі засідань адмінбудинку проведено спільне засідання двох постійних депутатських комісій з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, промисловості, підприємництва, транспорту, зв’язку та сфери послуг, містобудування, будівництва, земельних відносин та агропромислового комплексу, охорони навколишнього природного середовища та з питань освіти, культури, молоді, фізкультури і спорту, охорони здоров’я та соціального захисту. За згодою засідання комісій відкрив та провів голова комісії Лакуста Андрій Михайлович.

В роботі комісії взяли участь перший заступник селищного голови Карпушин А.А., заступник селищного голови Лакуста С.В., секретар селищної ради Гарник Н.І., доповідачі згідно переліку питань.

Фото без описуДепутати детально опрацювали проекти рішень питань, що включені до порядку денного 44-ї сесії селищної ради, яка запланована на 19 лютого 2019 року, погодили проекти рішень.

Також одноголосно підтримали пропозицію депутата Лакусти Андрія Михайловича щодо включення в порядок денний сесії додатково питання «Про депутатські запити», в якому розглянути запити депутатів Лакусти А.М. та Ганаха М.М.. Схвалили запропонований проект рішення по даному питанні.

Підтримали клопотання головного лікаря Старосинявської ЦРЛ Макогонського В.М.

щодо зняття з порядку денного сесії питання «Про реорганізацію Старосинявської центральної районної лікарні шляхом перетворення у Комунальне некомерційне підприємство «Старосинявська центральна районна лікарня» для подальшого вивчення.

Депутати працювали злагоджено, плідно, конструктивно.