Фото без описуДіти, які проживають на території Старосинявської ОТГ, взяли участь в обласній благодійній акції «Ялинка бажань».
З 15 по 28 грудня 2018 року за ініціативи обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проведено благодійну акцію «Ялинка бажань», завдяки якій вже не перший рік здійснюються бажання наших маленьких жителів.

Вже традиційно у магазині «Сільпо» в торгівельному центрі «Оазис» проходила акція «Ялинка бажань», метою якої є збір подарунків для дітей з сімей, що опинилися в складних життєвих обставинах, внутрішньо переміщених осіб, учасників антитерористичної операції, багатодітних та малозабезпечених сімей, дітей, які виховуються одним з батьків.

10 дітей з малозабезпечених, багатодітних сімей та сімей, де діти мають проблему інвалідності і мешкають на території Старосинявської об’єднаної територіальної громади, взяли участь в акції.Фото без опису

Дітки писали листи зі своїми мріями та просили різні подарунки: машинку на пульту, футбольний м’яч, плюшевий ведмедик, навушники, санчата, ляльку «Baby Born». Кожна дитина, яка взяла участь в акції, отримала бажаний подарунок.

Працівниками Старосинявського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Старосинявської селищної ради особисто кожному вручено при зустрічі з дітьми їхні омріяні подарунки.

Ми дякуємо всім, хто допомагав творити ДОБРО! Всім людям, які не забулися про тих, хто залишився в складній життєвій ситуації, волонтерам, які збирали подарунки, щоб принести радість дітям! Кажуть, що добро повертається добром, тож бажаємо вам найкращих змін за ваші зроблені справи.

 

За інформацією Старосинявського центру
соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді
.