Фото без описуСьогодні, 14 грудня, працювала постійна депутатська комісія селищної ради з питань регламенту, прав людини, законності, депутатської діяльності і етики, планування фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку. Засідання комісій відкрив та провів голова комісії Лучіцький Олег Іванович.

В роботі комісії взяли участь селищний голова Здебський В.Е., перший заступник селищного голови Карпушин А.А., секретар селищної ради Гарник Н.І., керуючий справами апарату селищної ради Бондарчук О.О., доповідачі згідно переліку питань.

Депутати детально опрацювали проекти рішень питань, що включені до порядку денного 41-ї сесії селищної ради, яка запланована на 18 грудня 2018 року, погодили проекти рішень, надали свої пропозиції.

Також члени комісії підтримали пропозиції першого заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Карпушина А.А. та головного лікаря Старосинявського комунального некомерційного підприємства «Старосинявський центр первинної медико - санітарної допомоги» Ананьєвої Н.О. додатково включити в порядок денний сесії питання:

  • Про затвердження переліку проектів, що реалізуються за рахунок субвенцій державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад у 2018 році.
  • Про внесення змін та доповнень до Комплексної Програми профілактики злочинності, покращення координації та повсякденної (оперативної) діяльності громадських формувань з охорони громадського порядку на території Старосинявської селищної ради Хмельницької області.
  • Про затвердження «Програми розвитку комунального некомерційного підприємства «Старостинявський центр первинної медико – санітарної допомоги»

Депутати працювали зосереджено, злагоджено, плідно.