Шановні жителі громади, депутати районної та селищної  рад, члени виконавчого комітету, працівники селищної ради та ветерани органів місцевого самоврядування!

Прийміть теплі вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування!

Варто зазначити, що місцеве самоврядування є основою громадянського суспільства, вираженням ініціативи людей. Велика роль у цьому процесі належить депутатам місцевих рад, які представляють інтереси своєї територіальної громади.

Повсякденними турботами людей сьогодні переймаються не лише депутати, які входять до складу місцевих рад, а й члени виконавчого комітету, службовці органів місцевого самоврядування, які беруть участь у вирішенні багатьох питань. Це свято нашої громади, громади кожного села, селища, кожного їх мешканця. Відзначення цього свята є підтвердженням самоврядних традицій багатьох поколінь українців, реалізації їх права брати участь в управлінні державними справами на місцевому рівні.

Діяльність селищної ради є відкритою, прозорою та спрямованою лише на одне – на задоволення життєвих потреб мешканців громади. Нині на порядку денному ще багато проблем, розв’язання яких дасть можливість Старосинявщині розвиватися стабільно, впевнено дивитися в майбутнє. А визначальну роль у вирішенні життєво важливих питань відіграють саме органи місцевого самоврядування.

Висловлюю  вдячність депутатам місцевих рад, працівникам органів місцевого самоврядування, які демонструють самовідданість у роботі, професіоналізм, відповідальність, чуйність і щедрість душі. Саме вони, представляючи інтереси громади, тим самим забезпечують право кожного з нас бути почутим.

Особливі слова подяки ветеранам самоврядування, які віддали частину своєї душі в його становлення та розвиток. Нехай їхній багатий досвід роботи в органах самоврядування стане частиною творчої роботи кожного з нас.

Уклін і шана вам усім за любов до рідного краю, самовіддану щоденну працю, високу активність у громадсько-політичному житті, непереборне бажання та здатність здолати усі негаразди. Сердечно бажаю усім, хто працює на благо територіальної громади, кожній родині, кожному мешканцю міцного здоров`я, достатку й благополуччя.

Нехай усі життєві негаразди обходять вас стороною, поряд крокують мир та злагода, а віра у щасливе майбутнє додають сили і наснаги!

 

     З повагою, голова Старосинявської ОТГ                  Віталій Здебський