Фото без описуНещодавно при проведенні колективного полювання на кабана в мисливському господарстві Старосинявської районної організації УТМР в урочищі «Щербані» мисливці почули два постріли поспіль і гавкіт собак…

Знаючи, що тут цього дня не мав би полювати більш ніхто, вони припинили полювання і вирушили на з’ясування ситуації. Прибувши на місце, де пролунали постріли, вони побачили собак в крові. Єгер зателефонував голові ради Старосинявської районної організації УТМР Валерію Остапцю, який прибув на місце незаконного полювання, де єгер повідомив йому, що в хащах лозняка знайдена туша застреленої самки дикого кабана. Про що відразу повідомлено на лінію «102».

Працівники Старосинявського ВП ГУНП миттєво відреагували та за короткий термін часу, достатньо швидко, оперативно прибули на місце скоєння порушення. Завдяки злагодженим діям «за гарячими слідами» було встановлено, затримано та доставлено в Старосинявське ВП двох жителів смт. Летичів, які провели незаконне полювання, в результаті якого відстріляна самка дикого кабана. У порушників правил полювання було вилучено зброю, набої споряджені зарядами для відстрілу крупної дичини та радіостанцію. В туші дикого кабана знайдена куля та картеч. Внаслідок проведених слідчо-оперативних дій та пред’явлених беззаперечних доказів, порушники визнали свою вину, про що складено протоколи.

Колектив Старосинявської районної організації УТМР звертається з подякою за оперативність, наполегливість, професіоналізм до працівників Старосинявського ВП, які безпосередньо брали участь у вирішенні справи: а саме начальника Старосинявського ВНП, майора поліції Дулепова Сергія Олександровича, який безпосередньо, особисто керував ходом розслідування, слідчо-оперативної групи в складі начальника ЕКР, капітана поліції Демчука Володимира Васильовича, слідчого слідчого відділення, лейтенанта поліції Купчишиної Анжели Володимирівни та членів рейдової групи інспектора дозвільної системи, капітана поліції Гноянко Сергія Анатолійовича, оперуповноваженого ЕКР, лейтенанта поліції Мусата Олега Володимировича.

 

 

Старосинявська РО УТМР.