Фото без опису27 листопада 2018 року Старосинявський край прощався із відомим діячем культури і мистецтва, земляком НІМЦЕМ ПЕТРОМ АНДРІЙОВИЧЕМ. Директор Пасічнянської дитячої музичної школи Старосинявського району, заслужений працівник культури України. Народився 16 вересня 1949 року в с. Кузьмин Красилівського району Хмельницької області. З 1956 по 1966 роки навчався в Кузьминській середній школі. З 1968 по 1970 роки проходив службу в Радянській армії в Забайкальському військовому окрузі м. Кяхта Бурятської АРС. З 1970 по 1974 роки навчався в Хмельницькому музичному училищі на факультеті хорового диригування. Без відриву від викладацької діяльності Німець П.А. закінчив Рівненський педагогічний інститут.

З 1 серпня 1974 року по даний час (листопад 2018 р.) працював директором Пасічнянської дитячої музичної школи Старосинявського району Хмельницької області. І з цього часу очолював пасічнянський самодіяльний хор, якому у 1980 році присвоєно звання „народний”. Даний хор демонструє високу виконавську культуру багатоголосого співу, набувши широкої популярності серед шанувальників народного мистецтва в Україні - в містах і селах Хмельниччини та інших областей.

В ДМШ Німець П.А. очолював зразковий дитячий хор, який є лауреатом обласних, всеукраїнських та міжнародних конкурсів.

У 2005 році Німець П.А. став переможцем Всеукраїнського конкурсу на кращого працівника культурно - освітніх закладів. Від обласної профспілки визнаний переможцем у номінації „Кращий керівник аматорського колективу” (2005 р.)

Нагороджений:

  • 1981р.- знаком „ВЦРПС” за досягнення в самодіяльному мистецтві.
  • 1983р.- знаком „Відмінник культурного шефства над селом”.
  • 1985 р.- медаллю „Лауреат Всесоюзного огляду самодіяльної художньої творчості”.
  • 1999 р. – високою державною нагородою – «Заслужений працівник культури України».

Старосинявська селищна рада, виконком та депутатський корпус селищної ради глибоко сумують з приводу передчасної, раптової смерті

НІМЦЯ ПЕТРА АНДРІЙОВИЧА

та висловлює щирі співчуття родині.

Він назавжди залишиться у нашій пам’яті гарним господарем, мудрим керівником, високопрофесійним педагогом, гарним сім’янином.

Вічна пам'ять!