Згадуємо про тих, хто так і не повернувся з цієї війни. Про тих, хто кров’ю і потом боровся за  мир на землі і  свободу. Про тих, хто першим прийняв на себе цей страшний удар і про тих, чиї життя були покалічені і зруйновані іншими людьми…

Фото без опису  Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

26 жовтня 2018 року  в усіх закладах загальної середньої освіти  Старосинявської  об’єднаної територіальної громади  були проведені заходи «Все пам’ятає батьківська земля – і грім гранат, і визволення день», «Шлях до перемоги», «Роки, обпалені війною…», «Спалена, але не скорена», «Ми пам’ятаємо», «Сторінками історії», «Але він вижив…»  до дня виведення нацистів з території України.

Учні закладів освіти  переглянули документальну  хроніку подій Великої Вітчизняної війни, провели літературні читання.  На виховних годинах класними керівниками  проведено уроки мужності “За мир у всьому світі – це значить за життя”.

Вчителі історії провели тематичні уроки з історії України “Україна пам’ятає подвиг солдата” та “Часи не обирають” і т.д….                      

Учні та педагогічні працівники, адміністрація  закладів освіти  вшанували пам’ять загиблих героїв-визволителів хвилиною мовчання.

«Ми пам’ятаємо усіх героїв, чия боротьба, самовіддана праця і героїзм сприяли звільненню України!».

Вічна пам’ять загиблим! Честь і слава живим героям!

 

 

Відділ освіти, молоді, спорту, культури

 виконкому селищної ради.