Фото без описуСьогодні, 30 жовтня, працювала постійна депутатська комісія селищної ради з питань з питань регламенту, прав людини, законності, депутатської діяльності і етики, планування фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку.

Засідання комісій відкрив та провів голова комісії Лучіцький Олег Іванович.

Депутати детально опрацювали проекти рішень, що включені до порядку денного 40-ї сесії селищної ради, яка запланована на 31 жовтня 2018 року. А саме 30 проектів рішень по земельних питаннях та проект рішення по питанню «Про внесення змін та доповнень до рішення 6-ї сесії селищної ради сьомого скликання від 17.05.2016 року «Про утворення виконавчого комітету Старосинявської селищної ради та затвердження його кількісного та персонального складу» № 38 (зі змінами та доповненнями)».

Також члени комісії підтримали пропозиції виконавчого комітету селищної ради, заступника селищного голови Лакусти С.В. додатково включити в порядок денний сесії питання «Про внесення змін до селищного бюджету на 2018 рік» та «Про надання грошової допомоги».

Проект рішення сесії додатково винесений виконавчим комітетом селищної ради «Про затвердження «Програми розвитку комунального некомерційного підприємства Старосинявський центр первинної медико-санітарної допомоги» на 2018 рік» депутати запропонували досконало вивчити та розглянути його безпосередньо перед початком роботи сесії.

Депутати працювали зосереджено, злагоджено, плідно.