29 жовтня 2018 року у залі засідань адмінбудинку проведено спільне засідання двох постійних депутатських комісій з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, промисловості, підприємництва, транспорту, зв’язку та сфери послуг та з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та агропромислового комплексу, охорони навколишнього природного середовища та з питань освіти, культури, молоді, фізкультури і спорту, охорони здоров’я та соціального захисту.

За згодою засідання комісій відкрила та провела голова комісії Симчишина Галина Григорівна. В роботі комісії взяв участь селищний голова Здебський В.Е.

Фото без опису

Депутати розглянули 30 земельних питань. У зв’язку з необхідністю виділення коштів для фінансування комунального некомерційного підприємства «Старосинявський центр первинної медико-санітарної допомоги», заходів та програм Старосинявської селищної ради депутати підтримали рішення виконавчого комітету стосовно включення в порядок денний сорокової чергової сесії селищної ради питання «Про затвердження «Програми розвитку комунального некомерційного підприємства Старосинявський центр первинної медико-санітарної допомоги» на 2018 рік» та «Про внесення змін до селищного бюджету на 2018 рік». Також підтримали пропозицію заступника селищної ради включити в порядок денний сесії питання «Про надання грошової допомоги».

Депутати працювали злагоджено, плідно, конструктивно.