Фото без описуУ селищній раді  відбулося  засідання виконавчого комітету селищної ради, яке провів перший заступник селищного голови  Андрій Карпушин.

Обговорено такі питання:

  1. Про конкурсну комісію для проведення конкурсу з призначення управителів  багатоквартирних  будинків,
  2. Про придбання заглиблювального фекального насосу,
  3. Про початок опалювального сезону 2018 - 2019 років на території Старосинявської селищної ради,  про що  інформував  Володимир Мельник, начальник відділу комунального майна, житлово-комунального господарства та інфраструктури виконкому селищної ради.  Дані питання спрямовані на вирішення питань благоустрою навколо будинкових територій,  упорядкування  вивезення нечистот.
  4. Про внесення змін до рішення виконкому № 02/2018 від 18 травня 2018. «Про затвердження положення про Порядок здійснення моніторингу за  фактичним споживанням енергоносіїв  бюджетних установ Старосинявської селищної ради», інформував Петро Постернак,  начальник відділу економічного розвитку, торгівлі та  інвестицій  виконкому селищної ради.

Про  визначення   видів суспільно-корисних робіт  для правопорушників, на яких судом  накладено  адміністративне стягнення розповів Василь Хміль,завідуючий Старосинявського районного сектору з питань пробації Центрально-Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції, наголосивши, що змінами до чинного законодавства передбачено роботи для «аліментщиків», кошти за які будуть спрямовані на виплату аліментів дітям.

  1. Про прийняття на обслуговування до територіального центру інформував Петро Чорний, директор КП «Старосинявський Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг»). Обговорено питання про вчинення нотаріальних дій в.о. старост.
  1. Про утворення конкурсної комісії з проведення конкурсу на заміщення  посади головного лікаря (керівника) комунального некомерційного підприємства «Старосинявський центр первинної медико-санітарної допомоги» та
  2. Про затвердження висновків опікунської ради,
  3. Про проведення конкурсу на заміщення вакантних посад педагогічних працівників комунальної установи Старосинявської селищної ради  «Інклюзивно-ресурсний центр»  розповіла Світлана Лакуста, заступник селищного голови.

Розглянуто блок питань  - Про уточнення поштових адрес та Про присвоєння поштових адрес, інформувала Людмила Стегніцька, завідувач сектору архітектури, містобудування   виконкому селищної ради.

Фото без опису

  1.   Про взяття  та зняття  з  квартирного  обліку  інформував перший заступник селищного голови Андрій Карпушин.

У розділі  «РІЗНЕ» члени виконкому розглянули листи різних служб:

  1. Старосинявського райвійськкомату про надання допомоги щодо забезпечення 16 м. куб. дров та техніки на їх доставку;

Старосинявського  РС ДСНС України в Хмельницькій області  про надання допомоги щодо забезпечення 15 м. куб. дров, про що інформувала  Оксана Бондарчук,  керуюча справами апарату селищної ради), співдоповідач: Довгалюк Дмитро Іванович, директор КП «Діброва».

    1. Про стан забезпечення пожежної та техногенної безпеки закладів освіти  на території Старосинявського району,  інформував  перший заступник селищного голови Андрій Карпушин.

   На завершення роботи виконкому Андрій Андрійович підбив підсумки роботи та дав доручення кожній службі  відповідально, оперативно долучитися до виконання поставлених завдань та рішень виконкому.     

 

Оргвідділ апарату селищної ради.