Відповідно до Закону України  «Про соціальні послуги», постанови КМУ від 21.11.2013 року №896 «Про затвердження порядку виявлення сімей (осіб), які перебувають у складних життєвих обставинах, надання їм соціальних послуг та здійснення соціального супроводу таких сімей (осіб)» працівниками Старосинявського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Старосинявської селищної ради 10 вересня 2018 року здійснено виїзд в с.Мшанець, с. Цимбалівка та с. Гончариха.

Фото без опису

За результатами проведеної роботи  відвідано 7 сімей, які опинились в складних життєвих обставинах та потребують соціальної підтримки. В даних сім’ях виховується 25 неповнолітніх дітей. У  чотирьох  родинах  здійснено перевірку цільового використання державної допомоги при народженні дитини. Також трьом  сім’я надано  допомогу у вигляді шкільної форми та канцтоварів.

В усіх  родинах, котрі відвідали працівники центру,   з батьками проведено профілактичні бесіди, щодо належного виконання батьківських обов’язків, запобігання насильства у сім'ї, створення належних умов для повноцінного утримання та виховання дітей, надано рекомендації щодо підвищення виховного потенціалу родин та ведення домашнього господарства.

 

За інформацією Старосинявського центру
соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

 Старосинявської селищної ради.