Кожна родина  становить цінність для суспільства, чим міцніша сім’я, тим  надійніший фундамент  держави. Старосинявський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді  завжди стоїть на захисті інтересів дітей, які виховуються в різних сім’ях.

Відповідно до ЗУ «Про соціальні послуги», постанови КМУ від 21.11.2013 року №896 «Про затвердження порядку виявлення сімей (осіб), які перебувають у складних життєвих обставинах, надання їм соціальних послуг та здійснення соціального супроводу таких сімей (осіб)» працівниками Старосинявського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Старосинявської селищної ради 19 та 26  вересня 2018 року здійснено виїзди в с. Паплинці та с. Мисюрівка.

Фото без опису

Під час виїздів відвідано 6 сімей, які потребують соціальної підтримки. В даних сім’ях виховується 17 дітей, в 2 - здійснено перевірку цільового використання державної грошової допомоги при народжені дитини, 2 – надано допомогу у оформленні документів для отримання  соціальних виплат.

В усіх відвіданих сім’ях з батьками проведено бесіди щодо впливу їх способу життя та поведінки на формування особистості дитини та добробуту родини вцілому. Надано рекомендації щодо догляду за дітьми та роз’яснено їх потреби у різному віці. Проведено профілактичні бесіди щодо здорового способу життя, попередження насильства в сім’ї та протидії торгівлі людьми.

 

ЦССССДМ.