Фото без описуУ центрі с.Сьомаки відбулася урочиста година вручення нового автомобіля дільничному офіцеру поліції Старосинявського відділення Старокостянтинівського ВП ГУНПУ Олександру Леонідовичу Майданевичу.

Під час заходу працівниками поліції організовано виставку зброї, техзасобів, ознайомлено підростаюче покоління із технікою, проведено пізнавальні бесіди та ознайомлення із спецтехнікою. На маленьке свято села завітали жителі громади с.Сьомаки, учнівська молодь, працівники органів місцевого самоврядування, працівники Старосинявського відділення поліції.

Виступив заступник начальника Головного управління в Хмельницькій області Валентин Білянський , який вручив Олександру Майданевичу ключі від нового автомобіля та сказав, що за сприянням голови Національної поліції України Сергія Князєва дане авто презентується кращому дільничному офіцеру поліції, який обслуговує населені пункти Старосинявської громади.

В.о.старости сіл Сьомаки, Буглаї, Дашківці та с.Хутір Дашківський Микола Попсуй подякував за співпрацю дільничному офіцеру О.Майданевичу, працівникам поліції, висловив сподівання, що сучасна техніка стане в допомозі при виявленні правопорушень та їх ліквідації. У приміщенні офісу старости обладнано усім необхідним кабінет дільничного, де жителі сіл громади можуть прийти за порадою, допомогою.

Голова громади Віталій Здебський привітав дільничного офіцера поліції О.Майданевича, висловив слова вдячності працівникам поліції за співпрацю та оперативне реагування на правопорушення, побажав стабільності у справах та спокою, менше вчинення правопорушень.

Керівник агроформування ПП «Сьомаківське» Василь Сташко побажав усім працівникам поліції гарної служби та подарував 200 л пального на екстрені виїзди у справах; подякував за службу та захист мешканців сіл.

Благочинний Старосинявського району Іоанн Задвірний освятив нове авто, побажав успішної служби на благо жителів громади та миру.

Тепла сонячна погода сприяла спілкуванню, учнівська молодь із зацікавленням знайомилися із технікою, розглядали виставкові екземпляри, приміряли захисні каски та бронежилети. Мешканці села висловили бачення, що оперативна робота на сьогодні є непростою, але завдяки дільничному завжди буде порядок, мир і спокій.

Фото без опису

 

Прес-служба ОТГ.