Фото без описуГолова громади Віталій Здебський провів загальні збори громадян у селах Лисанівці та Паньківці. Питання для обговорення – індивідуальні підключення господарських дворів до центральної мережі водопроводів, що ввели в експлуатацію в цих селах.

Селищний голова роз’яснив ситуацію з приводу добудови другої частини водогону в селах, щоби вода була в кожному дворі; обговорено умови індивідуальних підключень: скільки метрів від домогосподарства до центральної мережі водогону, які матеріали потрібно, встановлення кругів, лічильників, які види робіт потрібно виконати, відповідно, які ціни.

Участь у зборах взяли – в.о. старости сіл Лисанівці, Паньківці Григорій Брицький; заступник начальника відділу земельних відносин виконкому селищної ради Наталія Дзюба. Актуальними виявилися питання співпраці з інвесторами – сільгоспформуваннями ТОВ «Енселко-Агро» та «Агроінвестзерно», які обробляючи земельні ділянки селян, мають сприяти розвитку соціальної сфери на селі, наприклад, ремонту місцевих закладів культури, підтримки питань з ремонту доріг чи інших напрямків розвитку сіл.

Фото без опису

До прикладу відома співпраця із благодійним фондом «Разом з Кернел», кернелівці закупили в с.Паньківці, де завершено реконструкцію першої частини водогону, більше 2 км труби для водогону.

Виступила заступник начальника відділу земельних відносин виконкому селищної ради Наталія Дзюба, яка розповіла про оформлення документації на земельні ділянки під громадські пасовища.

Прес-служба ОТГ.