Фото без описуУ малому  залі засідань селищної ради   відбулося засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Старосинявської селищної ради, в роботі  взяли участь 6  членів комісії із 11. Заступник голови комісії Оксана Бондарчук та секретар комісії Галина Паращина ознайомили присутніх із змістом протоколів та характеристиками на правопорушників. Комісія розглянула 19  протоколів про  адмінправопорушення, що в основному стосувалися неправдивого виклику спецслужб.

Десять протоколів про порушення правил благоустрою, складених на одного громадянина Ш.  головним спеціалістом відділу контролю за благоустроєм Печерської районної в місті Києві державної адміністрації, проте, даний громадянин згідно підтверджуючих документів не проживає на території Старосинявської громади (не зареєстрований за вказаною адресою), тому згідно Кодексу про адміністративні правопорушення такі протоколи розглядаються відповідним органом за місцем реєстрації особи.

Члени адмінкомісії розглянули  характеристики правопорушників, обговорено факти, зазначені в протоколах,  внесли свої пропозиції, які  поставлено на голосування. Комісією  складено 7 постанов про правопорушення  на загальну суму   357  грн.


Прес-служба ОТГ.