У кінці 2017 року надійшло 7,4 млн. грн. до селищного бюджету, завдячуючи праці депутатського корпусу селищної ради та виконавчого комітету щодо відсотка пайової участі ТОВ «Елеватор БУД Інвест» (с.Адампіль) згідно ЗУ «Про  регулювання містобудівної діяльності» ст. 40. Ці кошти згідно чинного законодавства можна використовувати лише на розвиток інфраструктури села Адампіль, де побудовано завод.

Фото без опису

У 2017 році голові селищної ради було запропоновано підписати Меморандум про співпрацю, представлений однією з політичних сил, де було вказано про 5 млн. грн., котрі мали б надійти до  селищного бюджету від суми будівництва заводу, але, проаналізувавши ситуацію відповідно до закону, ні селищний голова, ні в.о. старости с.Адампіль Віктор Сосняк не підписали цього Меморандуму, який мав зміст більше політичного напрямку, ніж реального розрахунку по закону… Тоді 7,4 млн. грн. від пайової участі надійшло до селищного бюджету. Результат співпраці селищної ради та даного підприємства спрямовано на розвиток інфраструктури. Обрано один із напрямків розвитку інфраструктури – будівництво асфальтованих доріг в селі.

Капітальний ремонт асфальтового покриття на вулицях с.Адампіль: Набережна, Лесі Українки, Центральна, Олеся Гончара, Мічуріна, Шкільна та провулки: Шкільний, Набережний.

На  засіданні виконкому та  34-тій черговій сесії  селищної ради голова громади Віталій Здебський  відзначив, що проходить процедура  експертизи і ми приступаємо до робіт в с.Адамполі – будівництво тих доріг, які визначили.

 

 Інспекція ДАБК.