Фото без описуДля забезпечення комфортних умов для платників податків у Старосинявському відділенні Красилівської ОДПІ ГУ ДФС у Хмельницькій області функціонує Центр обслуговування платників податків, у якому надаються адміністративні послуги, консультативні та інформаційні послуги.

Протягом січня – червня 2018 року в Центр обслуговування платників звернулось 1667 відвідувачів. Відвідувачам фахівці ЦОПП надали 1667 адміністративних послуги.

Серед адміністративних послуг найбільшою популярністю наразі користуються такі як видача громадянам карток платників податків з присвоєнням реєстраційного номера платника (станом на початок липня їх видано 543), реєстрація єдиного податку (зареєстровано 84 платника), надання витягу з реєстру платників єдиного податку (надано 58 витяги), реєстрація книг обліку розрахункових операцій (зареєстровано 49 книг) тощо.

Усе активніше громадяни звертаються й за відносно новою адміністративною послугою Центру – отриманням відомостей з Держреєстру фізичних осіб (ДРФО) про суму виплачених доходів та утриманих податків. Протягом 6 місяців 2018 року нею скористалося 847 громадян.

У Центрі створені всі умови для якісного обслуговування платників. Усе необхідне – реєстрація, консультації, надання адміністративних послуг, проведення звірок, прийом звітності, видача довідок, робота приймальні громадян – зосереджене в одному місці. У зонах очікування є місце для заповнення документів та заяв. Там же є зразки заповнення заяв та декларацій з розподілом по системах оподаткування та групах для єдиного податку із зазначенням дат та термінів сплати, а також інформаційні картки адміністративних послуг.

Актуальною є послуга по звірці стану розрахунків з бюджетом та отримання інформації про реквізити рахунків, ставок податків та граничних термінів сплати, з цією метою виготовлено інформаційні буклети. Необхідна відвідувачам інформація розміщується на стендах.

Центр обслуговування платників податків надає послуги щоденно в робочі дні з 9:00 до 18:00 годин; у п’ятницю з 9:00 до 16:45 годин; в суботу з 9:00 до 13:00 годин; неділя – вихідний. Обідня перерва – з 13:00 до 13:45 годин.

 

 

ГДІ Старосинявського відділення Першхайло Ж.В.