До уваги жителів Старосинявської ОТГ.

До уваги жителів Старосинявської ОТГ.

Відповідно до плану проведення комплексної перевірки системи оповішення цивільного захисту Хмельницької області 1 березня 2018 року буде проведена перевірка готовності системи централізованого оповіщення до використання у разі виникнення надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру.

Заявка - пропозиція  щодо розміщення у 2018 році тимчасово вільних коштів Старосинявського селищного бюджету  на вкладних (депозитних) рахунках у банках

Заявка - пропозиція щодо розміщення у 2018 році тимчасово вільних коштів Старосинявського селищного бюджету на вкладних (депозитних) рахунках у банках

Відповідно до вимог ст. 16. Бюджетного кодексу України,  постанови Кабінету Міністрів України від 12 січня 2011 p. N 6 «Про затвердження Порядку розміщення тимчасово вільних коштів місцевих бюджетів на вкладних (депозитних) рахунках у банках» (зі змінами), пункту 14 рішення Старосинявської селищної ради від 16.01.2018 № 01/2018 «Про бюджет Старосинявської селищної ради на 2018 рік» оголошується проведення конкурсу серед банків щодо розміщення тимчасово вільних коштів селищного бюджету на депозитних рахунках у 2018 році.

Будьте обережні на водоймах!

Будьте обережні на водоймах!

Шановні громадяни Старосинявщини і гості нашого краю, шануймо традиції наших предків купатися в ополонках і у відкритій джерельній воді на Водохреще 19 січня щороку.Доброго здоров’я усім на цілий рік,але не забуваймо про безпечну поведінку на воді: