ОГОЛОШЕННЯ

Оголошення

Шановні жителі Старосинявської громади! Звертаємо Вашу увагу на графік консультацій, які надаватимуться завідувачем Старосинявського сектору УДМС у Хмельницькій області за номером телефону 2- 06- 60.

ОГОЛОШЕННЯ

Адаптивні стратегії бізнесу в умовах військового стану

За підтримки програми EU4Business Всеукраїнська Асоціація органів місцевого самоврядування та Новоукраїнська міська територіальна громада продовжує реалізацію проекту Бізнес-Акселератору на базі Новоукраїнської громади за темою: «Адаптивні стратегії бізнесу в умовах військового стану».

ОГОЛОШЕННЯ

Конкурс для студентів українських ВНЗ

Команда idmedia.ua оголошує про конкурсу для студентів українських вузів! Наша мета: підтримати студентів, змотивувати їх до навчання, розширити кругозір та подарувати приємні емоції від творчого процесу.

ОГОЛОШЕННЯ

Ми самі створюємо своє майбутнє

Триває конкурс на грантову підтримку для студентів та школярів українських вузів «МИ САМІ ТВОРИМО СВОЄ МАЙБУТНЄ!».

ОГОЛОШЕННЯ

Оголошення

У зв”язку з проведенням заходів щодо внесення змін в Єдиний реєстр користувачів інформаційних систем Єдиних та Державних реєстрів Міністерства юстиції України у період з 09.06.2023 по 19.06.2023 включно тимчасово припинено роботу Центру надання адміністративних послуг Старосинявської селищної ради з надання адміністративних послуг, зокрема: