ОГОЛОШЕННЯ

Навчальний пункт Аварійно- рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС України у Хмельницькій області інформує

Навчальний пункт Аварійно- рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС України у Хмельницькій області інформує про проведення підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації  членів місцевої та добровільної пожежної охорони на території Хмельницької області. З Правилами прийому навчального пункту можна ознайомитись

ОГОЛОШЕННЯ

Суб’єкти господарювання агропромислового комплексу можуть отримати компенсацію з обласного бюджету

Комісія з надання бюджетної підтримки з обласного бюджету суб’єктам господарювання за Програмою розвитку агропромислового комплексу Хмельницької області на 2023-2027 роки розпочала прийом документів згідно Програми розвитку агропромислового комплексу Хмельницької області на 2023-2027 роки, затвердженої наказом начальника Хмельницької обласної військової адміністрації від 21.11.2022 року № 483/2022-н.

ОГОЛОШЕННЯ

Ідентифікація тварин та алгоритм надання відомостей з Єдиного державного реєстру тварин фізичним та юридичним особам у вигляді витягу

Відповідно до статті 4 Закону України "Про ідентифікацію та реєстрацію тварин", об'єктом ідентифікації та реєстрації є сільськогосподарські тварини – велика рогата худоба, коні, свині, вівці, кози.

ОГОЛОШЕННЯ

Всеукраїнська Асоціація ОТГ. Програма для підприємців «Адаптивні стратегії бізнесу в умовах воєнного стану».

Всеукраїнська Асоціація ОТГ та Новоукраїнська міська територіальна громада відкриває реєстрацію на безкоштовний мінікурс та акселераційну програму для підприємців «Адаптивні стратегії бізнесу в умовах воєнного стану».

ОГОЛОШЕННЯ

ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ «ЗЕЛЕНА АЛЬТЕРНАТИВА УКРАЇНИ» код ЄДРПОУ 40135381

Громадська організація «Зелена альтернатива України» повідомляє про те, що Кабінет Міністрів України затвердив порядок надання державної грошової допомоги на ремонт житла, пошкодженого внаслідок збройної агресії російської федерації проти України. Даний порядок передбачає надання громадянам, чиє житло було пошкоджено внаслідок збройної агресії рф, державної допомоги на поточний ремонт житла.