ОГОЛОШЕННЯ

Проведення заходів до Всесвітнього дня боротьби з торгівлею людьми

З метою відзначення в області  Всесвітнього  дня боротьби з торгівлею людьми (30 липня) обласною військовою адміністрацією затверджено план інформаційно-просвітницьких заходів (додається).

ОГОЛОШЕННЯ

Громадське обговорення щодо вшанування пам’яті Валентина Козіка

Пасічнянський ліцей виносить на громадське обговорення питання про встановлення на фасаді Пасічнянського ліцею, Старосинявської селищної ради, Хмельницького району, Хмельницької області Меморіальної дошки пам’яті військовому КОЗІКУ Валентину Сергійовичу, що загинув під Бахмутом на Донеччині, захищаючи територіальну цілісність і суверенітет України.

ОГОЛОШЕННЯ

Надаємо безоплатну допомогу переселенцям

Раді повідомити, що в рамках реалізації грантового проєкту «Консультаційний хаб для внутрішньо переміщених осіб «Допомога поруч»» Юридична клініка Хмельницького університету управління та права імені Леоніда Юзькова надає безоплатну правову допомогу внутрішньо переміщеним особам. Щоб отримати правову допомогу, внутрішньо переміщеним особам необхідно звернутись (на вибір) : 1) за телефоном +38068441059 2) на ел. пошту: uk@univer.km.ua, або 3) за адресою м. Хмельницький, вул. Володимирська, 77. Впровадження цього проєкту стало можливим завдяки підтримці американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) в рамках Програми «Справедливість для всіх».

ОГОЛОШЕННЯ

Буде здійснено консультації громадян

Шановні жителі Старосинявської громади! Звертаємо Вашу увагу на графік консультацій, які надаватимуться завідувачем Старосинявського сектору УДМС у Хмельницькій області за номером телефону 2- 06- 60.