Як дізнатися про відключення за адресою ВАЖЛИВО

Як дізнатися про відключення за адресою

Шановні споживачі! АТ «Хмельницькобленерго» постійно працює над удосконаленням каналів комунікації із споживачами та над тим, щоб побудувати прозорі та комфортні взаємовідносини із вами. Саме тому, наводимо перелік сервісів, за допомогою яких ви можете дізнатися про відключення та, за потреби, поскаржитися. 

Як  протидіяти насильству у родинах? ФОТО

Як протидіяти насильству у родинах?

У Старосинявській громаді тривають заходи Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства». Працівники Старосинявського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді селищної ради (в.о. директора Старосинявського ЦСССДМ Інна Шуляк) спільно із працівниками поліції провели акції із учнями Новосинявського ліцею та родинами, котрі потрапили у складні життєві обставини, роз’яснювальні бесіди щодо запобігання та боротьби із проявами насилля в родинах чи інших суспільних групах.

Завтра відбудеться прощання із Героєм Олександром Тимошенком

Завтра відбудеться прощання із Героєм Олександром Тимошенком

У боях за Україну  віддав своє життя  житель містечка Стара Синява ТИМОШЕНКО Олександр Володимирович.Завтра,  09 грудня 2022 року, оголошено днем жалоби на території Старосинявської територіальної громади у зв’язку з прощанням із загиблим Героєм –  Олександром Тимошенко.

Браконьєрське  свавілля  не має меж… проте на це є управа ВАЖЛИВО

Браконьєрське свавілля не має меж… проте на це є управа

У суботу 3 грудня о 19.40 год рейдовою групою Старосинявської районної організації УТМР під час охорони мисливських угідь  почули далекі постріли в районі лісового масиву урочища «Щербані», що розташоване поблизу с.Чехи.  Група у цей період часу знаходилася біля урочища «Чарівська дача». Відразу виїхали на місце, де за припущенням здійснювалися  постріли. Але, на превеликий жаль, порушників не вдалося виявити та затримати, тільки побачили далеко світло автомобільних фар на межі Старосинявської та Летичівської громад.

Розглянули протоколи про правопорушення ВАЖЛИВО

Розглянули протоколи про правопорушення

Сьогодні у селищній раді  відбулося засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Старосинявської селищної ради. Голова адмінкомісії Надія Вікарська провела засідання, в якому взяли участь  усі члени адмінкомісії. 

Сьогодні  День місцевого самоврядування в Україні ВІТАННЯ

Сьогодні День місцевого самоврядування в Україні

Традиційно 7 грудня  відзначаємо День місцевого самоврядування в Україні. Шановні працівники місцевого самоврядування, депутати, члени виконавчого комітету, жителі громади, щиро вітаю усіх вас зі святом! 

За цей період часу було і залишається єдине бажання – МИРУ Україні! ФОТО

За цей період часу було і залишається єдине бажання – МИРУ Україні!

Традиційно в кінці року відзначаємо День місцевого самоврядування в Україні. Цього року ця дата принесла усім різкі зміни - війна торкнулася  жителів Старосинявської громади.  Вже минуло  понад дев’ять місяців війни в Україні...  Звітуємо про зроблені справи за період  із 24 лютого по 7 грудня 2022 року.

«Бузкова стрічка» - як символ протидії насильству ФОТО

«Бузкова стрічка» - як символ протидії насильству

У рамках Всеукраїнської інформаційної кампанії “16 днів проти насильства”, що триває з 25 листопада до 10 грудня, у Старосинявській громаді продовжуються тематичні заходи. Сьогодні у центрі містечка відбувся флешмоб “Бузкова стрічка”. Мета заходу – привернути увагу суспільства до проблематики запобігання домашньому насильству та насильству над дітьми.

Вітання селищного голови з Днем Збройних Сил України ВІТАННЯ

Вітання селищного голови з Днем Збройних Сил України

Дорогі захисники України! Шановні військовослужбовці, військовозобов’язані, працівники та ветерани Збройних Сил України!  Від щирого серця вітаю вас з Днем Збройних Сил України! Сьогодні служити в лавах Збройних Сил − це справжній подвиг, бо немає більш благородної місії, ніж захищати свій народ і свою Батьківщину.