На виконкомі схвалили бюджет-2023 ФОТО

На виконкомі схвалили бюджет-2023

У селищній раді проходило засідання виконавчого комітету, яке провів перший заступник селищного голови Олександр Попик. Участь в роботі  взяли 33 члени виконкому. Обговорено та прийнято рішення з наступних питань:

Завтра відбудеться прощання із Героєм  Валентином Козіком ВАЖЛИВО

Завтра відбудеться прощання із Героєм Валентином Козіком

У боях за Україну  загинув на Бахмутському напрямку Донецької  області житель  села  Пасічна  КОЗІК Валентин Сергійович. Герою було  46 років…Завтра, 29 грудня 2022 року, оголошено днем жалоби на території Старосинявської територіальної громади у зв’язку з прощанням із загиблим Героєм –  Валентином Козіком.

Подарунок земляка ФОТО

Подарунок земляка

Життя у мирній, світлій країні, добро та взаєморозуміння, підтримка один одного – про це мріє і думає чи не кожен українець. Не усе із переліченого дається нам  сьогодні… Щоби жити на мирній землі, у своїй Батьківщині, навчати дітей та розвиватися духовно українцям загрожує російська агресія.

Представили  на конкурсах роботи новорічно-різдвяної тематики ФОТО

Представили на конкурсах роботи новорічно-різдвяної тематики

Творчий колектив Старосинявського Будинку творчості школярів у складі вихованців позашкільного закладу та викладачів постійно підтримують  активність у  конкурсах та виставках різних напрямків, демонструють власні ручні вироби різноманітної тематики.

Погодинні відключення – без змін ВАЖЛИВО

Погодинні відключення – без змін

Аварійні відключення світла в Україні не застосовуватимуться під час новорічних свят, якщо росіяни не стануть обстрілювати українську енергетичну інфраструктуру.

Відбулося засідання адмінкомісії ВАЖЛИВО

Відбулося засідання адмінкомісії

Сьогодні у селищній раді  відбулося засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Старосинявської селищної ради. Голова адмінкомісії Надія Вікарська провела засідання, в якому взяли участь  7 членів адмінкомісії.

Юні таланти громади взяли участь у понад 35 музичних конкурсах ФОТО

Юні таланти громади взяли участь у понад 35 музичних конкурсах

Викладачі та учні КЗ «Старосинявська дитяча музична школа»  та Пасічнянської музичної школи ім.П.Німця регулярно протягом року  активно працювали над вдосконаленням музичного мистецтва вихованців мистецьких закладів громади та взяли участь  у регіональних, всеукраїнських та міжнародних конкурсах, досягаючи високих результатів, здобувши призові місця.

З побажаннями мирного неба та перемоги… ФОТО

З побажаннями мирного неба та перемоги…

Старосинявська громада ось днями знову відправила черговий транш допомоги нашим захисникам. Продовжуємо працювати в тилу для всебічної підтримки українських захисників. За сприянням  селищної ради та активної підтримки жителів Старосинявської громади, старост населених пунктів   передали бійцям необхідні речі.

Будьте обережні на льоду! ФОТО

Будьте обережні на льоду!

Зимові дні приходять до нас із різними температурними режимами: то плюс, то мінус. Відповідно довкілля вимагає дотримання певних правил перебування людей на вулиці… Працівники 34-ої державної пожежно-рятувальної частини 4 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Хмельницькій області (смт Стара Синява) працювали із жителями села Нова Синявка, роз’яснюючи основні правила поводження на льоду.

Святкова година для вихованців центру «Надія» ФОТО

Святкова година для вихованців центру «Надія»

Взимку є чимало свят, на які чекають і дорослі, і діти – цикл новорічно – різдвяних свят. І цей святковий період починається з визначного грудневого дня – Дня Святого Миколая, коли діти згадують усі свої добрі вчинки, пишуть листи Святому Миколаю та одержують солодощі і бажані подарунки.