Фото без описуШановні працівники легкої промисловості! Щиро вітаю вас з професійним святом! У цей нелегкий час ми всі сподіваємось, що легка промисловість нашої громади з наявним виробничим потенціалом зможе згодом і ще більше задовольняти потреби жителів  в товарах народного споживання.

Легка промисловість – це величезний пласт економіки країни, на якій нині лежить велика відповідальність. Від пошиття одягу та іншого спорядження для військових до постачання сировини для галузі сільського господарства. Шановні представники галузі, ви виконуєте надзвичайно важливу та відповідальну місію, за що вам щира  повага.

Особливо важливо забезпечення всіх необхідних потреб у складний для держави воєнний час.

Ви, шановні працівники легкої промисловості, не злякалися труднощів, які кожен день нам завдає війна, продовжуєте працювати попри складні умови та робити свій вклад в наближення перемоги над жорстоким російським ворогом. За це вам особлива подяка.

Щиро вітаю зі святом і бажаю терпіння в подоланні перешкод, нових успіхів на шляху до економічного зростання, примноження здобутків та подальшого розвитку. Щастя, доброго здоров’я, благополуччя, миру і всього найкращого у вашій нелегкій, але почесній праці!

Все буде Україна!


З повагою, секретар ради  Олександр ПУЗИРУК