Фото без описуСьогодні виповнюється друга річниця пам’яті з дня загибелі Героя, нашого захисника Миколи Вовка зі Старої Синяви. Світла пам'ять Герою! ВОВК Микола Сергійович загинув у боях за Україну на території Донецької області.

Народився 18 грудня 1984 року в смт Стара Синява Хмельницької області. У 1991р. пішов до першого класу Старосинявської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, яку закінчив у 2002 році. У 2002р. вступив до Камянець-Подільського військово-інженерного інституту Подільської державної аграрно-технічної академії, який закінчив у 2006 році.

Присвятив своє молоде життя військовій службі. Дослужив до звання - ПОЛКОВНИК. Був нагороджений численними нагородами відзнаками ГУР, Міністерства оборони України «За відданість воєнній розвідці» ІІІ ступеня, та багато ін.

Загинув кращий Син України 05 червня 2022 року на території Донецької області.

У нього залишилися: мати, брат, сестра, батько, дружина та діти.

На честь Миколи Вовка названо вулицю селища Старої Синяви, де він народився і проживав, згідно рішення сесії Старосинявської селищної ради, Герою вручено нагрудний знак та диплом «Почесного громадянина Старосинявської громади» (посмертно).

Старосинявська селищна рада висловлює співчуття рідним та близьким учасника бойових дій.

Вічна пам'ять захиснику України!  Герої  вічно живуть у наших серцях!