Фото без описуУ  Старосинявській селищній раді відбулося громадське обговорення щодо розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті детального плану території земельної ділянки, з метою зміни цільового призначення, площею 1,0 га з кадастровим номером 6824455100:01:015:0502 призначенням 03.03 «Для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги», яка знаходиться за адресою: Хмельницька обл., Хмельницький р-н., смт. Стара Синява, вул. Грушевського, 15.» на цільове призначення 02.03 «Для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку», відповідно до постанови КМУ від 25.05.2011 р. № 555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні».

Планується будівництво 5-ти двоповерхових житлових будинків для працівників та  їх сімей, котрі працюють в ТОВ «ЕлеваторБудІнвест» (Адампіль Soуa). У проекті – благоустрій територій, під’їзні дороги, спортивний та дитячий майданчики та благоустрій прилеглої території парку.

Прийняття рішення про затвердження містобудівної документації покладається на Старосинявську селищну раду Хмельницької області.

Представники громадськості, котрі були присутні під час представлення проєкту працівниками ТОВ «ЕлеваторБудІнвест» (с.Адампіль) мали можливість надати усні зауваження і пропозиції до проекту детального плану території. Участь в обговоренні взяли: секретар ради Олександр Пузирук, депутат селищної ради, голова постійної депутатської комісії з планування фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку Андрій Сопрук, працівники селищної ради.

Ознайомитися з проектом детального плану території можна за адресою: 31407, Хмельницька обл., Хмельницький р-н., смт Стара Синява, вул. Івана Франка, буд. 8.; Електронна пошта: selichna_ss@ukr.net.

Відповідальна особа:  Головний спеціаліст відділу архітектури, містобудування, комунального майна, житлово-комунального господарства та благоустрою виконавчого комітету Старосинявської селищної ради Стегніцька Людмила Петрівна.

 

За матеріалами громадських обговорень