Фото без описуСьогодні у селищній раді відбулася зустріч начальника Хмельницького районного управління поліції, полковника поліції Василя Птащука із працівниками селищної ради, жителями громади. Участь у нараді взяли: секретар селищної ради Олександр Пузирук, перший заступник селищного голови Олександр Попик, в.о. начальника СПД №1 Хмельницького РУП ГУНП в Хмельницькій області Віталій Білик.

Василь Птащук виступив зі звітом про роботу Хмельницького районного управління поліції, проаналізував оперативну обстановку за минулий рік, наголошуючи на окремих випадках. Поспілкувався із присутніми на теми особистої безпеки, запобіганню шахрайства, наркоманії, насилля.

Для утримання стабільної та контрольованої криміногенної обстановки на території Хмельницького району посилену увагу правоохоронці приділяють протидії незаконному обігу зброї. Хмельницьке районне управління поліції відповідає зараз не лише за безпеку містян, а й за безпеку мешканців третини області, а це 687 тисяч людей, оскільки цей підрозділ обслуговує територію колишнього Віньковецького, Волочиського, Городоцького, Деражнянського, Красилівського, Летичівського, Старокостянтинівського, Старосинявського, Теофіпольського та Ярмолинецького районів.

Співпраця поліції та громадян буде здійснюватися і надалі відповідно до основних пріоритетів, серед яких – надання допомоги органам Національної поліції у забезпеченні громадського порядку і громадської безпеки, запобіганні адміністративним і кримінальним правопорушенням.

Також, в ході наради були розглянуті  окремі проблемні питання, обговорені можливості та шляхи їх вирішення.

Завдяки спільним зусиллям працівників поліції та громадськості  вдається в значній мірі зменшити напругу в суспільстві та стабілізувати спокій мешканців громади.

За матеріалами зустрічі.