Фото без описуГромадська організація «Центр досліджень та консультацій» висловлює свою повагу та розуміє вашу спрямованість, зацікавленість у залученні інвестицій до громади з метою створення нових робочих місць і поліпшення соціально-економічного розвитку громади.

В рамках проєкту «Цифрові рішення для сталого розвитку громад» командою проєкту була підготовлена інформаційно-аналітична довідка щодо публікації у відкритий доступ інформації, що міститься в інвестиційних паспортах територіальних громад та їх окремих пунктах, під час дії в Україні воєнного стану. В даній довідці наші експерти проаналізували можливі ризики, з якими можуть стикнутись громади при публікації інвестиційного паспорта громади та напрацювали важливі рекомендації щодо публікації інвестиційної інформації.

Більш детально з інформаційно-аналітичною довідкою можна ознайомитись за посиланням за посиланням: https://crckhm.com/about-2#dovidka.

Також підготували інфографіку, яка дозволяє краще зрозуміти основні питання щодо публікації у відкритий доступ інформації, що міститься в інвестиційних паспортах територіальних громад та їх окремих пунктах, під час дії в Україні воєнного стану. Більш детально: https://www.facebook.com/crc.khm/posts/pfbid02AM7AA5RXu68rYhbsxMBXucpDRpptqzz4v32D5svEzbLcX5KUtpmEdWm7MUu3ZSoYl?

Просимо ознайомитись з підготовленими матеріалами і опублікувати їх на веб-сайті громади та у соціальних мережах. Це буде кроком у напрямку досягнення цілей розвитку громади та покращення життя всіх мешканців. Публікація цих матеріалів допоможе залучити увагу інвесторів та партнерів, що сприятиме вирішенню важливих соціально-економічних питань та забезпечить стійкий розвиток громади.

Після публікації інформаційно-аналітичної довідки та інфографіки на ресурсах громади, просимо надати зворотній зв'язок на цей лист та проінформувати про джерела висвітлення даної інформації до 20 березня 2024 року.

 

 

                                                                                               З повагою, А.Ю. Якименко,

                                                                              голова Правління  ГО «ЦДК»