Фото без описуз проведення конкурсу на зайняття посади директора (керівника) комунального некомерційного підприємства  «Старосинявський центр первинної медико – санітарної допомоги»

Старосинявська селищна рада повідомляє, що рішенням  Старосинявської селищної ради «Про проведення конкурсу на зайняття вакантної посади директора (керівника) комунального некомерційного підприємства «Старосинявський центр первинної медико-санітарної допомоги»  від 27.02.2024 р. було прийнято рішення про проведення конкурсу на зайняття посади директора (керівника) комунального некомерційного підприємства «Старосинявський центр первинної медико – санітарної допомоги» .

Згідно  Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2017 року №1094,   пропозиції щодо кандидатур до складу конкурсної комісії подаються до Старосинявської селищної ради протягом 15 днів з моменту оприлюднення оголошення про початок  формування конкурсної комісії.

Відповідно до вищевказаного Порядку до складу конкурсної комісії входять у рівній кількості:

  • представники Органу управління;
  • представники трудового колективу Закладу, обрані на загальних зборах трудового колективу;
  • представники галузевих професійних спілок, громадських обєднань у сфері охорони здоровя відповідного функціонального спрямування та/або у сфері запобігання корупції і антикорупційної діяльності (за умови реєстрації таких громадських обєднань не менш як за два роки до дати рішення про проведення конкурсу) та/або незалежні експерти у сфері охорони здоровя.

Кількість членів конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посади директора (керівника) комунального закладу охорони здоров’я становить шість – дев’ять осіб.

Тож, зазначаємо, що строк подачі пропозицій для формування конкурсної комісії з проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора  (керівника) комунального некомерційного підприємства «Старосинявський центр первинної медико – санітарної допомоги» до 15.03.2024 р. включно.

Пропозиції подавати до Старосинявської селищної ради за адресою: 31400, Хмельницька область,  Хмельницький район, смт. Стара Синява, вул. І.Франка,8

https://rada.info/upload/users_files/04402824/2fce0db38b8d3a384a871960eaa77299.pdf