Фото без описуНа базі Адампільського комбікормового заводу та Елеватора  АП НВП «ВІЗИТ»  робітники та жителі сіл Адампіль, Липки, Перекора обєдналися заради допомоги військовим. Щомісяця готують домашні страви та смаколики і передаються на фронт.

Староста  Адампільського старостинського округу Віктор Сосняк закуповує продукти та відра для фасування і за підтримки мешканців громади організовує їх доставку.  Для допомоги ЗСУ гуртуються  усі, як кажуть «від малого до старого», жителі округу, працівники соціальної сфери, представники органу місцевого самоврядування, робітники підприємств та місцеві аграрії, підприємці.  Дякуємо всім хто долучився, працівникам Комбікормового заводу і Адампіль Елеватор. Дякуємо жителям нашого села Приндилас Наталії, Дворніцькому Володимиру, Балуник Олегу, Дмитруку  Сергію, Жеребцову Миколі, Красильнюку Михайлу, Рибак Таїсії, Рудику Сергію, Поліщук Наталії (Липки), Сопрук Юрію, Терехові Юлії, Год Людмилі, Чепорнюк Майї, Роздобудько Галині, Мельник Майї, Полонській Наталії, Левчук Наталії (магазин «Світанок»), Тукало Надії (магазин «Смак»),  Знаємській Наталії, Плотиці Людмилі, Процюк Галині, Брагіній Поліні, Ревко Оксані, Антонюк Віті, магазину «Рожеве слоненя» (Стара Синява).   Підтримка і надана допомога  кожним – черговий крок до перемоги.

Співпрацюємо із  волонтерським центром  ГО  "Волонтерський Центр "КАЛИНА" (керівники - засновники: Олександр Сапожнік, Володимир Галиш, Оксана Дроздовська), які постійно підтримують  жителів та вчасно доставляють на передову для наших військовий необхідні речі і продукти.

Як би важко нині не було, кожен з нас має знайти резервні сили підтримати і допомогти військовим-землякам, їм набагато складніше… а підтримка з тилу важлива, як психологічна, так і матеріальна.

Крокуємо разом до Перемоги1

За матеріалами Адампільського старостинського округу