Фото без описуЗ нагоди церковного свята Трьох Святих у Новосинявському будинку-інтернаті для громадян похилого віку та осіб з інвалідністю відбулося богослужіння.

Священики Старосинявського благочиння православної церкви України із Благочинним Старосинявської громади о.Михайлом Самуляком, настоятелем храму Святого Пророка Іллі в с.Адампіль, провели службу, під час якої присутні та мешканці будинку-інтернату просили Миру на українській землі. Підопічні мали можливість піти до сповіді.

В рамках заходу обговорено умови проживання  одиноких громадян похилого віку, допомогу особам, яка регулюється діючими законами та нормативно-правовими актами.

Участь в заході взяли: перший заступник селищного голови Олександр Попик, начальник відділу з питань соціального захисту Олена Карпович, директор Новосинявського будинку-інтернату, депутат селищної ради Олександр Ільченко.

Директор будинку- інтернату Олександр Ільченко щиро дякує усім за підтримку та особисту присутність  на богослужінні. Миру нам усім!

За матеріалами заходу.