Фото без описуЗахищаючи Батьківщину від ворога, загинув на фронті  наш земляк родом із  села Бабине Віктор Вікторович Кісілішін  на  Запорізькому напрямку.
Страшна звістка блискавично сколихнула нашу громаду…
Віктор КІСІЛІШІН народився 04 січня 1985 року в с.Бабине Старосинявського району, Хмельницької області.  

Після закінчення Бабинської ЗОШ І-ІІІ ступенів навчався  у Кременецькому технікумі Тернопільської області, здобувши спеціальність лісника. 

Із травня 2003 по листопад 2004 р.р.  проходив строкову військову службу в лавах ЗСУ.

Працював оператором котельні  у Київському  вітамінному заводі.

Із 26 грудня 2022 року призваний по мобілізації  одним із київських територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки, служив на  Запорізькому напрямку.

На фронті  Віктор  був командиром танка. За відважне виконання війсьових бов'язків, бойові заслуги   Вітора КІСІЛІШІНА нагороджено Орденом "За мужність"  ІІІ ступеня.

Відданий військовій присязі на вірність українському народу, мужньо виконавши військовий обов’язок в бою за Україну, її свободу і незалежність, віддав своє життя за Батьківщину командир Віктор Кісілішін 30 грудня 2023 року  на території Запорізької області, загинув під час виконання бойового завдання.

Старосинявська територіальна громада висловлює щирі співчуття матері Ніні Кирилівні, батькові Віктору Андрійовичу, сестрі Надії, брату Юрію, дружині Ірині та синам Славіку і Богдану  Кісілішіним та усій родині Героя, рідним і близьким.

Низько схиляємо голови у журбі разом з рідними та знайомими. Поховання Героя відбудеться суботу, 06.01.2024 року,  о 10.00 у м.Києві.  

Нехай земля буде пухом. ... Низький уклін нашому Герою. Родині сил витримати цей невимовний біль.

Вічна пам'ять  захиснику  України! Герої вічно живуть у наших серцях!