Фото без описуСьогодні перший заступник селищного голови Олександр Попик провів засідання виконавчого комітету, участь в якому взяло 26 членів виконкому. Хвилиною мовчання члени виконкому вшанували пам'ять загиблих Героїв.

Під час роботи виконавчого комітету розглянуто та прийнято рішення з наступних питань:

1.Про схвалення проєкту рішення  «Про внесення змін до селищного бюджету  Старосинявської селищної територіальної  громади на 2023 рік», яке детально інформувала начальник управління фінансів виконавчого комітету селищної ради Інна Гноянко; обговорено актуальні проблемні питання фінансування програм розвитку, які діють на території Старосинявської селищної ради,  можливість спрямування коштів на благоустрій,  інфраструктуру.

На виконкомі підтримали ряд питань, що стосувалися захисту  законних прав та інтересів дітей, про що повідомив начальник відділу – Служби у справах дітей селищної ради Віктор Данілкович.

2. Про надання дозволу на дарування житлового будинку, право користування яким мають  неповнолітні діти;

3. Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок  воєнних дій та збройних конфліктів, для трьох дітей із числа ВПО.

6. Про уточнення адрес та 7.Про присвоєння адрес, інформувала завідувач сектору архітектури, містобудування  виконкому селищної ради Людмила Стегніцька;

8. Про надання згоди на передачу в оренду об’єкту комунальної власності Старосинявської селищної ради, повідомив головний бухгалтер КНП «Старосинявська багатопрофільна лікарня» В’ячеслав Данілкович.

На завершення роботи виконкому перший заступник селищного голови Олександр Попик  зосередив увагу присутніх на оголошенні днів жалоби на території громади у зв’язку з похованням Героїв-захисників, які мешкали в населених пунктах громади, вказав на скороченому форматі усіх можливих наступних заходів, що будуть відбуватися найближчим часом. Також подякував  усім за оперативну злагоджену роботу.

   

За матеріалами виконкому.