Фото без описуЗахищаючи Батьківщину від ворога, загинув на фронті  наш земляк із  села Пишки Володимир Григорович Смаль на Запорізькому напрямку.

Страшна звістка знову  сколихнула нашу громаду…

Володимир СМАЛЬ  народився  11 березня 1977 року в с.Пишки, Старосинявського району, Хмельницької області.  

У 1992 році закінчив Пишецьку неповну середню школу, у старших класах навчався у Мшанецькій загальноосвітній школі І-ІІІ ст. (зараз Мшанецький ліцей), яку закінчив у 1994 році. Після закінчення школи відразу пішов трудитися до місцевого сільськогосподарського товариства СТОВ «Надія-Пишки» трактористом.

У  1995-1996 р.р. відслужив строкову військову службу в ЗСУ у м.Севастополі.

Після армії працював у місцевому сільському господарстві ТОВ «Хмільницьке» агропромхолдингу «Астарта –Київ».

Одружений, проживав із сім’єю.

Із 29 квітня 2022 року був призваний по мобілізації 10-им відділом Хмельницького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, служив у Запорізькій області.

На фронті був солдатом,  водієм пожежного взводу  військової частини.

Відданий військовій присязі на вірність українському народу, мужньо виконавши військовий обов’язок в бою за Україну, її свободу і незалежність, віддав своє життя за Батьківщину  солдат Володимир СМАЛЬ  18 жовтня 2023 року  поблизу населеного пункту Роботине, Пологівського району, Запорізької області.

Старосинявська територіальна громада висловлює щирі співчуття  дружині Світлані Григорівна, дітям Вадиму та Юлії, батькові  Григорію Сергійовичу, матері Надії Петрівні, сестрі Нелі Григорівні Лисюк з сім’єю та  усій  родині Героя, рідним і близьким.

Низько схиляємо голови у журбі разом з рідними та знайомими. Нехай земля буде пухом.    ... Низький уклін нашому Герою. Родині сил витримати цей невимовний біль.

Вічна пам'ять  захиснику  України! Герої вічно живуть у наших серцях!