Фото без описуПерестало битися серце нашого колеги – старости сіл Залісся, Подоляни Володимира Миколайовича УКРАЇНЦЯ.

Нехай добрий, світлий спомин про  Володимира Миколайовича назавжди залишиться у серцях рідних, колег, усіх, хто знав, любив та шанував.

Важко знайти слова, коли зупиняється серце людини, яка була найголовнішою в житті, проте світлі спогади про тих, хто залишив по собі добрі справи та чесно прожив своє життя, завжди будуть сильніші, ніж смерть.

У нашій пам’яті  Володимир УКРАЇНЕЦЬ залишиться добрим другом, доброзичливим колегою, надійним порадником, професіоналом своєї справи, справедливою, чесною і сильною особистістю.

Володимир УКРАЇНЕЦЬ проходив військову службу у 1980-82 роках, працював у сільському господарстві, у 1988 році закінчив Кам’янець-Подільський сільськогосподарський інститут, отримав вищу освіту за спеціальністю «Вчений агроном». У 2010-2015 роках обраний на посаду Заліссянського сільського голови, із 2021  року по даний час був старостою сіл Залісся, Подоляни.

Глибоко сумуємо з приводу цієї непоправної втрати та висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким померлого.

Віримо, що Всемилостивий Господь його світлу та щиру душу візьме в Царство Небесне. Вічна світла пам’ять нашому колезі і другу.

Глибоко сумуємо з приводу передчасної смерті колеги, висловлюємо щирі співчуття, поділяємо біль та горе рідних!

Поховання відбувається  завтра 19 жовтня 2023 року о 11:00 год в с.Залісся.

 

Колектив Старосинявської селищної ради.