Фото без описуНа території Бабинського старостинського округу у співпраці старости  та місцевих мешканців наведено благоустрій  сільських зупинок у Бабине та Дубові.

Під час засідання виконавчого комітету було обговорено проблемне питання благоустрою місцевих зупинок в населених пунктах громади,  які належать до  підпорядкування служби автомобільних доріг Хмельницької області. Проте,  численні звернення громадян та селищної ради до власника майна ситуацію із наведенням порядку на зупинках та прилеглих територіях до сьогодні  не змінили…  Тому усі старости, враховуючи свої можливості, взялися наводити благоустрій зупинок та прилеглих територій власними силами. 

У с.Дубова обкошували та загортали  територію навколо зупинки Даценки Людмила та Сергій. Нині прилегла ділянка виглядає охайною і привабливою.

Тепер у селі Бабине споруда місцевої зупинки виглядає досить колоритно та оригінально. У співпраці старости Галини Холодняк  із жителями сіл будівлі зупинок прибрано, пофарбовано та упорядковано прилеглі території. У Бабине  територію навколо зупинки обкошував Віктор Миколайович Берегельський. Оригінальні орнаменти та фарбування – це творча праця жительки с.Бабине Світлани Петрівни Гарник, які  допомагала Кузик Ганна Анатоліївна. До речі, Світлана Гарник, зарекомедувала себе народною майстринею: її вишиванки, обереги дому, квіти, дідухи із колосся нового врожаю та яскраві малюнки до вподоби мешканцям громади. Син Світлани Петрівни захищає Україну на передовій, і кожна справа та молитва матері за МИР  на УКРАЇНІ.  Нещодавно вона власноруч  виплела дідухи із різноманітного колосся і встановила їх біля пам’ятних банерів Героїв-захисників, вшановуючи їх світлу пам'ять.

Гарні справи згуртовують. Думка про мирне життя на Україні дають сили і наснаги пережити негаразди сьогодення…

За матеріалами Бабинського старостинського округу