Фото без описуСелищний голова Віталій Здебський провів  засідання виконавчого комітету, участь в якому взяло 28 членів виконкому. Хвилиною мовчання члени виконкому вшанували пам'ять загиблих Героїв.

Під час роботи виконавчого комітету розглянуто та прийнято рішення з наступних питань:

1. Про виключення нежитлових приміщень із переліку І типу об’єктів комунальної власності Старосинявської селищної ради, щодо яких прийнято рішення про передачу їх в оренду;

2. Про розірвання договорів оренди нежитлових приміщень  об’єктів комунальної власності Старосинявської селищної ради;

3. Про  встановлення тарифу на послугу з постачання теплової енергії на 2023 – 2024 р.р. для комунальних підприємств та організацій Старосинявської селищної ради, про що детально розповів заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Андрій Карпушин.

4. Про  внесення змін до  рішення виконавчого комітету Старосинявської селищної ради від 21 травня 2021 року  «Про затвердження номенклатури та обсягів матеріального резерву для виконання заходів, спрямованих на запобігання, ліквідацію надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру та їх наслідків на території Старосинявської селищної ради, інформував головний спеціаліст цивільного захисту, мобілізаційної та оборонної роботи селищної ради Володимир Кондратюк.

5. Про затвердження висновку  опікунської ради при виконавчому комітеті Старосинявської селищної ради, повідомила головний спеціаліст-юрисконсульт селищної ради Галина Паращина.

На виконкомі розглянуто та прийнято позитивні рішення з питань, що стосуються захисту прав дітей, про що інформував начальник відділу- Служби у справах дітей виконкому селищної ради Віктор Данілкович.                                              

11. Про затвердження актів обстеження зелених насаджень та надання  дозволу на зріз  дерев на  території Старосинявської селищної ради, інформував головний спеціаліст відділу земельних відносин Віталій Шамрай.

12. Про затвердження контингенту учнів у дитячих мистецьких школах на 2023-2024 навчальний рік зі змінами та доповнення, повідомила в.о. начальника відділу культури, національностей, релігій та туризму виконкому селищної ради Ганна Бортник, у зв’язку з добавленням ще 12 дітей, які виявили бажання опановувати музичне мистецтво.

13. Про прийняття на обслуговування до територіального центру, інформувала Оксана Лужняк, завідуюча відділенням  соціальної допомоги вдома Старосинявського територіального центру. Взято на обслуговування 9 осіб похилого віку.

Селищний голова Віталій Здебський подякував членам виконавчого комітету за оперативну злагоджену роботу.

   За матеріалами виконкому.