Фото без описуЗахищаючи Батьківщину від ворога, віддав своє життя за Україну наш земляк із  села Олексіївка  Руслан Степанович Бойко.

Страшна звістка знову  блискавично сколихнула нашу громаду…

Руслан Бойко  народився  25 лютого 1998 року в с.Пилявка, Старосинявського району, Хмельницької області.  

У 2013 році закінчив Пилявську загальноосвітню школу І-ІІІ ст. «Школу сприяння здоров’я та козацького гарту». Після закінчення школи навчався у Київському ювелірному коледжі.  Після закінчення працював у м.Хмельницькому.

У 2020 році відслужив строкову військову службу в ЗСУ.

Не одружений, проживав з батьками.

З березня 2022 року служив у місцевій Територіальній обороні в смт Стара Синява при  10-му відділі Хмельницького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Із 20 червня 2022 року призваний на військову службу  по мобілізації, служив в Донецькій області.

На фронті був солдатом, оператором-планшетистом відділення управління зенітного ракетного взводу  1-го десантно-штурмового батальйону військової частини.

Відданий військовій присязі на вірність українському народу, мужньо виконавши військовий обов’язок в бою за Україну, її свободу і незалежність, віддав своє життя за Батьківщину  солдат Руслан БОЙКО  22 вересня 2023 року  в місті Костянтинівка, Краматорського району, Донецької області.

Старосинявська територіальна громада висловлює щирі співчуття батькові Степану Андрійовичу Бойко,  матері Марії Іванівні Бойко та  усій  родині Героя, рідним і близьким.

Низько схиляємо голови у журбі разом з рідними та знайомими. Нехай земля буде пухом.    ... Низький уклін нашому Герою. Родині сил витримати цей невимовний біль.

Вічна пам'ять  захиснику  України! Герої вічно живуть у наших серцях!