Фото без описуУ Міжнародний День Миру - 21 вересня, працівники Старосинявського ЦБК «Ритм» провели благодійний концерт «Україна бажає миру» на підтримку ЗСУ України. Захід відбувся Івківському сільському клубі.

Ведучий Олег Поліщук привітав усіх з Днем Миру і подякував за героїзм та звитягу нашим воїнам. Він сказав, що наш український народ бореться за свою волю, за свою свободу і ми, творчі люди, також хочемо внести свою якусь частинку боротьби . Ми закликаємо кожного, до свого внеску  заради майбутньої Перемоги.

Хвилиною мовчання всі присутні вшанували памʼять загиблих синів і доньок неньки - України, які ціною власного життя наближали перемогу над російським агресором. Низький уклін матерям за виховання великих патріотів рідної землі.

У програмі звучали ліричні твори про рідний край, про любов до рідної землі, про воїнів, про материнську любов та про силу маминої молитви за дітей.

В кінці заходу староста села Бортник Володимир Миколайович подякував працівникам культури за змістовний, хвилюючий концерт та активним жителям громади, які відвідали благодійний концерт та взяли участь у зборі коштів на потреби ЗСУ. Разом, крок за кроком, наближаємо перемогу добрими справами.

У ході концерту  зібрано 4600 гривень. У такий творчий спосіб організатори вирішили наближати Україну до перемоги, а кожна зібрана гривня буде передана на потреби наших мужніх захисників.

Подібні благодійні заходи проходять по всій державі. Працівники ЦБК «Ритм» планують провести такі патріотичні концерти по сільських закладах культури всієї Старосинявської громади.

Сподіваємось, наш невеличкий внесок буде сприяти тому, що Україна буде незалежною, єдиною, вільною, а наші бійці повернуться додому живими та здоровими! Сил, наснаги, єдності, Миру нам усім та Божого благословіння!

СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!

За матеріалами Старосинявського ЦБК «Ритм»